MENÜ

Galatasaray | Şampiyonluk yolunda kapalı gişe

Ligde liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluğa yürüyen Galatasaray’da taraftarlar, Türk Telekom Stadı’ndaki 4 maça ayrı bir önem veriyor. Hedef; Trabzon, Başakşehir, Beşiktaş ve Yeni Malatya karşısında 50 bin seyirciyle takıma tam destek vermek.

Galatasaray | Şampiyonluk yolunda kapalı gişe

Süper Lig’de özellikle İgor Tudor’un gitmesi ve Fatih Terim’in göreve gelmesiyle bambaşka bir hava yakalayan Galatasaray, taraftarıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle şampiyonluğa kitlenmiş durumda... Sezon başında ve ara transfer döneminde toplamda 37 bin kombine satan Sarı-Kırmızılılar, ligdeki son 8 maçı da kayıpsız atlatıp, 21. şampiyonluğuna ulaşmak istiyor. Sonuna kadar zirvede yer almak isteyen Cim Bom’un bu yolda en çok ihtiyaç duyacağı gücü ise taraftar olacak. Son olarak ligin geri kalanındaki 4 iç saha maçı ve Türkiye Kupası’ndaki Akhisar karşılaşmaları için 5’li paketi satışa çıkaran kulübün bu girişimine büyük ilgi olduğu öğrenildi.

Kombineler 41 bine çıktı

Özellikle Sarı-Kırmızılı futbolseverlerin, ligde Türk Telekom Stadı’nda sırasıyla oynanacak Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş ve Yeni Malatya maçlarında tribünde tek bir boş koltuk bırakmamak konusunda kararlı oldukları öğrenildi. Toplam kombine sayısını 41 bine çıktığı ifade edilirken, içerideki karşılaşmaların 50 bin kişi önünde oynanması bekleniyor. Fenerbahçe derbisi öncesi stattaki antrenmanda takıma 28 bin kişiyle destek veren taraftarlar, takımın sonuna kadar yanında olacaklarını belirtirken, her maça özel koreografi planınının da olduğu bildirildi.

Mertcan Polat

Galatasaray | Şampiyonluk yolunda kapalı gişe

Haberin Devamı
YORUM YAZ