MENÜ

Teleset Mobilya Akhisarsporlu Ömer Bayram'dan flaş Milli Takım açıklaması!

Teleset Mobilya Akhisarspor forması giyen ve gösterdiği performansla A Milli Takım'a ilk kez çağrılan Ömer Bayram, Hollanda basınına verdiği röportajda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Teleset Mobilya Akhisarsporlu Ömer Bayram'dan flaş Milli Takım açıklaması!

Teleset Mobilya Akhisarspor forması giyen ve gösterdiği başarılı performansla A Milli Takım'a ilk kez çağrılan Ömer Bayram, Antalya'daki milli takım kampında birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hollanda basınına röportaj veren Ay Yıldızlı futbolcu, gelecekte doğduğu ülke olan Hollanda mı yoksa Türkiye adına mı oynayacağına yönelik soruya çok net bir yanıt geldi.

Henüz resmi bir maçta Türkiye forması giymediği için hâlâ Hollanda milli takımını seçme ihtimali bulunan Bayram, "Ronald Koeman beni çağırsa bile Türk milli takımını bırakmayacağım." sözlerini kullandı.

26 yaşındaki sol bek, Hollanda'nın uluslararası düzeyde oynayan pek çok önemli oyuncusu olduğunu vurgularken "Bazen Türk futbolcularının diğerlerinden neden daha çok eleştirildiğini düşünüyorum. Bunun nedeni muhtemelen Türk liginin küçümsenmesi." şeklinde konuştu.

Milli Takımımız'da hangi isimler var?

Haberin Devamı
YORUM YAZ