MENÜ

Macro Maniacs Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde

Muhteşem bir geri dönüş, muhteşem bir mücadele, kusursuz bir takım uyumu ve yenilemez bir ruh. Macro Maniacs muhteşem bir serinin ardından 3-2’lik skorla finali kazanan taraf oluyor ve yaz mevsimin de Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’ne yazdırmayı başarıyor.

Macro Maniacs Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi'nde

Beşiktaş vadiye hızlı girdi!

Beşiktaş Espor hiç şüphe yok ki vadiye çok daha iyi hazırlanmış. Vadiye indikten sonra çok daha doğru oynayan siyah beyazlı ekip rakibi Macro Maniacs’ı adeta vadiye dar etmeyi başardı. Son derece temiz bir oynayan Beşiktaş Espor finalde serisinde öne geçmeyi başardı. Galibiyetin kilidini şampiyon seçim ve yasaklama ekranında açmayı başaran vadinin tecrübeli takımı, Macro Maniacs’ı çok iyi analiz etmiş ve rakibinin nişancıyı koru planına karşı çok aktif bir plan ortaya koymayı başarıyorlar.

Özellikle alt koridoru rakibine dar eden Beşiktaş Espor yaptığı bu hareketle Macro Maniacs’ın da tek planını böylece yıkmış oldu. Alt koridor üzerine oynanan oyunun yanında, Macro Maniacs’ın tecrübeli orta koridor oyuncusu LongB’ye oyun yapma imkanı olan Taliyah’ı bırakmayarak da rakibine baka bir hamle daha indirmeyi başarıyor.

Kartal yüksekten uçuyor!

Vadiyi rakibinizi nasıl dar edersiniz? Bu sorunun cevabını serinin ikinci maçında Beşiktaş Espor veriyor ve seride durumu 2-0’a getirmeyi başarıyor. Rakibine tek bir skor bile vermeden maçı kapatan siyah beyazlı ekip, rakibine sadece 1 kule almasına izin vererek neredeyse kusursuz oyunu gerçekleştiriyordu. Rakibine ejder ve baronda bırakmayan Beşiktaş Espor, Macro Maniacs’ın adeta elini kolunu bağlamayı başarıyor.

Normal sezonda olmadığı kadar takım olarak hareket etmeyi başaran Beşiktaş Espor serinin sadece ikinci maçını kazanmakla kalmıyor, kusursuz oyunuyla rakibinin umutlarını da yavaş yavaş tüketiyor. İki takımda yarı final maçlarında önce seride 2-0 geçmiş ancak rakipleri seriye ortak olmuşlardı. Serinin gidişatına bakıldığı zaman ise Beşiktaş Espor her geçen dakikada finali kazanan taraf olmaya yaklaşıyor.

Macro Maniacs ben de varım diyor!

Seri 2-0’dı. Şampiyon seçim ve yasaklama ekranı ve vadide oynanan oyun son derece kötüyken bir de üstüne tüm olumlu durumlar Beşiktaş Espor’a dönmüşken Macro Maniacs bu düzene dur dedi. Üstünden ölü toprağını atan takım muhteşem bir mücadelenin ardından galibiyetle taraf olmayı başararak seride durumu 2-1’e getirmeyi başardı.

Bir kez daha geç oyun kompozisyonu kuran Macro Maniacs bu sefer vadiden zafer ekranını görerek ayrılan taraf oldu. Oyun da alınan 3 tane baron, bolca skor ve yıkılan kuleler vardı. Beşiktaş Espor erken ve orta oyunu önde kapatmasına rağmen yaptıkları kötü takım savaşlarıyla bozgun ekranını görmemekten kaçamadı. Durum böyle olunca da Macro Maniacs takımı ben de bu seride varım demeyi başardı ve seriyi 4. maça uzatmaya hak kazandı.

Macro Maniacs pes etmiyor!

Final serisinden önce ve final serisi boyunca Beşiktaş Espor’un yapması gereken çok önemli bir şey vardı. Galio ve Taliyah yasaklanmalıydı. LongB, haritaya makro boyutta etki eden şampiyonlarla son derece başarılı oynadığını normal sezonda ve yarı final mücadelelerinde göstermişti.

Beşiktaş Espor, longB’nin ellerine Galioyu bırakınca aslında olanlar oldu. Takım savaşlarına harika etki eden tecrübeli orta koridor oyuncusu adeta takımını taşımayı başardı. Beşiktaş Espor nasıl ki ilk iki maçta takım olarak hareket etmeyi başarıyorsa, serinin 3. ve 4. maçında da Macro Maniacs takımca çok güzel bir performans sergileyerek seride durumu 2-2’ye getirmeyi başarıyor.

Geri dönüş gerçek oldu!

Macro Maniacs seride 2-0 geriye düşmüştü ve çok kötü bir oyun oynuyorlardı. Yanlış bir taktik ile vadiye inen ekip, ilk iki maçı kaybetmişlerdi. Sonra çıktıkları 3 maçı da kazanan Makro Maniacs seriyi 3-2 kazanarak finali kazanan taraf oluyor. Muhteşem bir oyun, kusursuz bir oyun ile finali kazanan takım adını Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi’ne adını yazdırmayı başardı ve çok büyük bir başarının altına imzalarını atmayı başardılar.

Dümene geçen longB, kusursuz bir oyunla takımını sırtlamaya devam etti ve takımı için finalini kilidini açan taraf oldu. Favori olmadan çıktıkları iki seriden de galip ayrılarak belki de bir imkansızı başardılar. Önce Oyun Hizmetleri Espor daha sonra Beşiktaş Esporu 3-2 skorlarla geçerek çok önemli bir başarıya ulaştılar.


Haberin Devamı
YORUM YAZ