MENÜ

Aziz Yıldırım'a çağrı: Konuş artık başkan!

Uzun süren sessizliğini bozan Aziz Yıldırım’a yakın çevresi ve destek veren kongre üyeleri konuşması için ısrar etti. Kulübün yayın organlarını bu işe karıştırmak istemeyen Başkan Yıldırım, yazılı açıklama ile düşüncelerini dile getirdi.

Aziz Yıldırım'a çağrı: Konuş artık başkan!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, uzun süren sessizliğini sonunda bozdu. Hakem hataları, seçim süreci, başkan adayı Ali Koç’un eleştirileri ve son olarak olarak Alex de Souza’nın derbi öncesi İstanbul’a gelmesinin ardından Yıldırım sonunda beklenen açıklamasını yaptı.

Millliyet Gazetesi'nden Senad Ok'un haberine göre; Yıldırım, yakın çevresi ve kendisine destek veren birçok kongre üyesinden baskı gördü ve eleştiri aldı. Başkan Yıldırım’ın bu konularla alakalı olarak artık çıkıp konuşmasının zamanının geldiği ifade ediliyordu.

Yıldırım da gelişmelere kayıtsız kalamadı ve yazılı bir açıklama ile bu konularla alakalı düşüncelerini ve eleştirilerini dile getirdi. Yıldırım, açıklamasını basın toplantısıyla soru - cevap şeklinde yapmayarak olası polemiklerin önüne geçmeye çalıştı.

Bu açıklamayı yazılı olarak ve ajanslar üzerinden gerçekleştirdi. Kulübün resmi yayın organlarına bu açıklama yapılmadığı gibi haber olarak da kullanılmadı.

Bunun temel sebeplerinden biri de internet sitesi ve televizyonu özellikle seçim gündeminden uzak tutmaktı. Daha önce alınan karar gereği başkan Yıldırım ve başkan adayı Ali Koç’un seçim ile ilgili açıklamalarına bu mecralarda yer verilmeyecek.

Konuşmama kararı vardı

Başkan Aziz Yıldırım konuşmama kararını sürdürüyordu. Uzun süredir konuşmaktan kaçınan Başkan Yıldırım’ın özellikle seçim süreciyle ilgili konuşmama kararı bulunuyordu.

Ocak ayında yapılan divan kurulu toplantısında Başkan adayı Ali Koç’un eleştirel konuşması sonrası ortamın gerilmemesi ve seçim atmosferine girilmemesi için kürsüye çıkmaktan vazgeçen Yıldırım, şampiyonluk yarışı süresince konuşmamayı planlıyordu. Hakemle ilgili konuşmanın durumu çok fazla değiştirmeyeceğini düşenen Yıldırım, seçim çalışmalarına ise resmi açıklama yapmadan devam ediyordu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ