MENÜ

James Nunnally o pozisyon hakkında ilk kez konuştu!

Fenerbahçe Doğuşlu James Nunnally gören herkesi korkutan ama hızlı bir şekilde geride bıraktığı “o sakatlık anıyla” ilgili ilk kez konuştu.

James Nunnally o pozisyon hakkında ilk kez konuştu!

Fenerbahçe Doğuşlu James Nunnally gören herkesi korkutan ama hızlı bir şekilde geride bıraktığı “o sakatlık anıyla” ilgili ilk kez konuştu.

Atletik bir kısa rakip savunmayı hızlı hücumda az oyuncuyla yakaladığında bir an önce potaya gidip seyircisini ayağa kaldırmayı ve heyecan yaratan bir an yaşatmayı düşünür.

Fenerbahçe Doğuşlu James Nunnally de Baskonia‘ya karşı içeride oynanan Turkish Airlines EuroLeague mücadelesinin üçüncü çeyreğinde buna benzer bir içgüdüyle rakip potaya hücum etti, yükseldi… Ve sonrasında çok konuşulan ama keyiften çok korku dolu bir heyecan yaşatan anlar yaşattı.

Amerikalı forvetin potaya çarpıp parkeye çok kötü bir düşüş yaşadığı anlar önce tribünlerde, sonra pozisyonu gören bütün basketbolseverlerde büyük bir korku ve tedirginliğe sebep oldu.

Olay sırasında, sonrasında ve maçın ardından gelen günlerde Avrupa basketbolunun gündemi Nunnally‘nin pozisyonunu konuştu ve tedirginlik içerisinde ondan gelecek iyi bir haberi bekledi.

Neyse ki o korku dolu görüntüler, korkulan kadar vahim bir sakatlık getirmedi. Ama Nunnally “o pozisyondan” bu yana yaşadığı talihsiz anla ilgili sessizliğini korudu.

Amerikalı oyuncu konu hakkındaki sükunetini Maccabi Tel Aviv maçı öncesi İsrail’in yayın organı Walla‘dan Arale Weisberg’e bozdu:

“O anla ilgili hiçbir şeyi şu an hatırlamıyorum. Ne potaya yükselişimi ne düşüşümü ne de sonrasında olanları. Uyandığımda dahi her şey çok bulanıktı. Sakatlıktan sonraki günlerde hissettiğim şey daha çok üzüntüydü.”

“Fiziksel olarak iyi durumda, iyi bir formdaydım. Çok iyi bir dönem geçiriyordum. O momentumun bozulmamasını umut ettim.”

Peki o anı hiç daha sonra tekrar izledi mi?

“Hayır, o pozisyonu arkamda bırakmaya çalıştım. Daha çok kafaya takıp düşünmek istemedim. İyileşmeye odaklandım. Beklenenden uzun sürmesinden korkuyordum. Öyle olmadığı için mutluyum.”

Spor ve basketbolun bir parçası da elbette sakatlıklar. Ama umarız ne EuroLeague ne de başka bir basketbol mücadelesinde bir daha böyle korkutucu bir sakatlık anı yaşanmaz.

EuroHoops


Haberin Devamı
YORUM YAZ