MENÜ

Fenerbahçe'de kongre kılıçları çekildi

Başkan adaylığını resmen açıklayan tek isim olan Ali Koç, İstanbul’da üyelerle bir araya geldi. 5 bine yakın kişinin katıldığı organizasyonda Koç, hem planlarını açıkladı hem de adeta gövde gösterisi yaptı. “Adaylığımı yakında açıklayacağım” diyen Aziz Yıldırım, Ali Koç’a karşı söylemlerini sertleştirdi.

Fenerbahçe'de kongre kılıçları çekildi

Ali Koç, adaylık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Koç, önceki gece İstanbul Wyndham Otel’de kongre üyeleriyle bir araya geldi. Düzenlenen organizasyona 5 bine yakın kişinin katılması dikkat çekti. Üstelik katılanların çoğu da Fenerbahçe kongre üyesiydi. Ali Koç, burada yaptığı konuşmada başkan seçilmesi halinde neler yapacağını anlattı. Altyapının önemine vurgu yapan Koç, kulübün mali durumunun çok kötü olduğunu belirtip bunu çözeceklerini söyledi.

6800 üye bilgi paylaştı

Ali Koç ayrıca kendisini kulübü bölmekle itham eden Aziz Yıldırım’a cevap vererek, “Ben ne biçim Fenerbahçeliymişim! Bizi bölücülükle suçlayanlar bilmelidir ki, Çubuklu formamızın zafere ulaşması için tüm açıklamalarımız tribünlerin dolması yönündeydi. Zaten Fenerbahçe’yi bölmeye kimsenin gücü yetmez” dedi. Koç, 6800’ü aşkın üyenin bilgilerini kendilerine ilettiğini söyledi.

Aziz Yıldırım henüz adaylığını açıklamadı ancak bununla ilgili kısa sürede bir konuşma yapacağını söyledi. Yıldırım, son dönemde Ali Koç’a karşı söylemlerini de sertleştirdi. Son olarak DHA’ya açıklamalarda bulunan Yıldırım, Koç’un Fenerbahçe’yi böldüğünü söyleyerek, “Kendisini tebrik ediyorum. 3 Temmuz’da yapılamayanı yaptı” ifadelerini kullandı. Başkan Yıldırım, zona hastalığı nedeniyle bir süredir seçim çalışmalarına ara vermişti. Ardından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenlenen organizasyonda kadın üyelerle bir araya gelerek yeniden çalışmalarına hız verdi.

Başkan bugün Çanakkale’de

Yıldırım, hastalanmadan önce şehir şehir geziyordu. Başkan, yeniden yollara düşmeye hazırlanıyor. Yıldırım’ın bugünkü adresi, Çanakkale’nin Biga İlçesi olacak. Aziz Yıldırım burada Biga Fenerbahçeliler Derneği’nin lokal açılışına katılacak. Başkan Yıldırım’ın önümüzdeki günlerde farklı şehirlerdeki üyelerle bir araya gelecek.

Yeni milli forma! Ağır eleştiriler...





Haberin Devamı
YORUM YAZ