MENÜ

Beşiktaş Cenk Tosun'u arıyor

Beşiktaş 22 milyon euroya Everton’a gönderdiği Cenk Tosun’un eksikliğini ciddi şekilde hissetmeye başladı. Negredo-Vagner Love ikilisi 9 Süper Lig maçında sadece 3 gol atabilirken, Cyle Larin henüz forma şansı bulamadı.

Beşiktaş Cenk Tosun'u arıyor

Beşiktaş’ta Medipol Başakşehir deplasmanında alınan 1-0’lık yenilgi büyük hayal kırıklığı yarattı. Siyah-beyazlılar zirve yarışıda ağır hasar alırken, bir diğer konu forvet hattında yaşanan sıkıntı oldu.

Devre arasında 22 milyon euroya Everton’a gönderilen Cenk Tosun sonrasında forvet bölgesi neredeyse üretkenliğini kaybetti. Şenol Güneş’in yönettiği her takımda golcüler sivrilirken, bu sefer farklı bir görüntü oluştu.

Sezonun ikinci yarısında Vagner Love ile Cyle Larin’in de takıma katılmasına rağmen beklenen etki olmadı. Negredo’yu da daha sık kullanan Şenol Güneş, bir türlü beklediği katkıyı alamadı. Vagner Love ile Negredo ikilisi, sezonun ikinci yarısında 9 maç geçmesine karşın sadece 3 gol atabildi. Cenk Tosun ise Premier Lig’de Everton ile çıktığı son 3 maçta 4 gol kaydetti.

Vagner Love, 21. haftada Karabükspor’a 2 gol atarken, Negredo da 20. haftada Bursaspor filelerini sarstı. Kanadalı genç forvet Cyle Larin de henüz hiçbir maçta forma şansı bulamadı. Cenk Tosun, Süper Lig’de 16 maçta 8 gol kaydetmişti.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ