MENÜ

YouthCrew play-offları garantiledi!

8. Haftanın son gününde muhteşem geçen bir mücadelenin ardından kazanan taraf YouthCrew oluyor ve aldıkları bu galibiyetle çok önemli bir avantaj elde ediyorlar.

YouthCrew play-offları garantiledi!

Mekanın yeni sahibi: Madness

Kusursuz bir oyun nedir? sorusuna Madness doğru cevabı vadide verdi. 35 dakika süren mücadelede 462 farm skoru yapmayı başaran Madness, aynı zamanda oyunu 10/0/3 ile muhteşem KDA ile tamamlamayı başardı.

Madness’ın bireysel performansının yanı sıra takım olarak da çok iyi görünen YouthCrew, vadide çok nadir görülen bir başarıya imza atarak 5 ejder birden alan taraf oldu. 5 ejderin de 3 tanesinin alev ejderi olması galibiyeti getiren kilit noktalardan biriydi.

Aldıkları bu muhteşem galibiyetle play-offlara katılmayı garantileyen YouthCrew, geçen sene ki gösterdikleri performanstan bazı anlar sunmayı başardı. Geçen senenin mevsim finalisti olan takım bu sezon da aynı başarıyı gerçekleştirebilirler mi? Bu sorunun cevabını mevsim finallerinin sonunda göreceğiz. Diğer takımların ise eskisinden daha fazla dikkatli olması gerekiyor zira YouthCrew form tutmaya başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ