MENÜ

Spor yapana su desteği

Mezitli Belediyesi, Viranşehir sahilinde yürüyen ve spor yapan vatandaşlara su desteğinde bulundu. Su dağıtımının, sıcak havalarda hem spora teşvik hem de serinlediklerini ifade eden vatandaşlar, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür ettiler.

Spor yapana su desteği

Mutlu Mezitli için çalışan Mezitli Belediyesi, Menderes Mahallesi sahilinde yürüyen ve spor yapan vatandaşları yepyeni bir uygulama ile buluşturarak su dağıtımında bulundu. Mezitli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü çalışmaya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Havaların ısınmasıyla birlikte sahillere akın eden vatandaşlar uygulamadan memnun kaldı.

SPOR YAPARKEN SÜRPRİZ İLE KARŞILAŞTIK

Belediyenin çalışmalarını oldukça beğendiklerini ifade eden vatandaşlar, “Biz belediyemizin sosyal ve kültürel çalışmalarını gururla takip ediyoruz. Su dağıtımı ile belediyemiz bir kez daha farkını ortaya koydu. Nereden su satın alırız diye etrafımıza bakarken bir anda belediye çalışanlarının sürpriziyle karşılaştık. Bu spora teşvik için son derece önemli. Aynı zamanda sıcak havalarda bizin serinleme ihtiyacımızı karşıladı. Belediye çalışanlarına ve Başkanımız Neşet Tarhan’a çok teşekkür ederiz” dediler.

UYGULAMAMIZ MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Düzenli olarak eşi Sembol Tarhan’la birlikte sahilde yürüyüş ve spor yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yürüyüş sırasında biz de en çok her an su bulamamaktan şikâyet ediyorduk. Havaların ısınmasıyla birlikte deniz kenarlarını dolduran vatandaşlarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Büyük memnuniyetle karşılandı. Elimizden geldiği ölçüde halkımıza destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ