MENÜ

Şampiyonluk Ligi'nde 8. hafta 3. gün karşılaşmaları

Vofone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nin bitmesine sayılı haftalar kala heyecan da doruklara çıkmış durumda. Ligin zirvesi ile ligin sonuncusu kesinleşmiş olsa da 7. sıradaki HWA Gaming ile 3. sıradaki 1907 Fenerbahçe Espor arasında sadece 3 maçlık bir fark var ve Dark Passage. Dominos, YouthCrew ve Team Aurora ise 11 galibiyet ile aynı galibiyet sayısına sahipler. Bakalım 8. Hafta 3. günün karşılaşma

Şampiyonluk Ligi'nde 8. hafta 3. gün karşılaşmaları

BAUSuperMassive-HWA Gaming

8. hafta 3. günün açılış mücadelesinde vadide ligin zirvesinin değişmeyen takımı BAUSuperMassive ile play-off umutlarını son maça kadar sürdüren HWA Gaming karşılaşacak. Lider için tamamen formalite maçı olmasına rağmen HWA Gaming için son derece önemli ve büyük bir maç. HWA Gaming şu an ligin 7. sırasında bulunuyor ve play-off potasından sadece 2 galibiyet uzaktalar. Play-offlara kalmak isteyen ligimizin gediklisi HWA Gaming alacağı sürpriz galibiyetle hedefine bir adım daha yaklaşabilir. Diğer yandan BAUSuperMassive için kağıt üzerinde formalite maçı olmasına karşın hiç şüphesiz maçı kazanmak için vadiye inecekler ve galibiyet sayılarına bir sayı daha eklemek isteyecekler. Günün açılış maçı saat 18:00 de başlayacak ve Youtube ile Twitch üzerinden canlı yayınlanacak.

Galakticos-1907 Fenerbahçe Espor

Ligin sonuna demir atan Galakticos ile son şampiyon 1907 Fenerbahçe Espor’u karşı karşıya getirecek mücadele aslında tamamen tek taraflı bir mücadele. Ligden düşmesi geçtiğimiz hafta kesinleşen ve çıktığı son 22 maçı kaybeden Galakticos, ligimizin en uzun mağlubiyet serisine sahip takım konumunda. Tüm yabancı oyuncularını gönderip, tamamen yerli oyunculardan oluşan bir takım kurmuş olmasına rağmen yıldızlardan gelen takım bu hafta da 2 mağlubiyet almaktan kurtulamadı. Son şampiyon 1907 Fenerbahçe Espor cephesinde ise işler biraz daha iyi olmasına rağmen istenilen oyunun vadiye yansıtılamamasından kaynaklı ciddi bir sorun olduğu çok açık. Şu an ligin 3. sırasında bulunan sarı lacivertli takım, geçen seneyi mumla arıyor. Play-offlara avantajlı bir şekilde girmek isteyen vadinin boğalarının ise tek bir yolu var; vadide hiç bir sürprize yer vermemesi gerekiyor. Galakticos mağlubiyet serisine son verebilecek mi yoksa 1907 Fenerbahçe Espor 3. sıradaki yerini koruyabilecek mi? Bu sorunun cevabını saat 19:00 da cevap bulacağız ve bu mücadele Youtube ile Twitch üzerinden canlı izlenebilecek.

Dark Passage.Dominos- Royal Bandits Espor

8. hafta 3. gününün 3. mücadelesi 2 farklı senaryoya sahip başka bir mücadele. Ligde istediği oyunu oynamayan ve istediği oyunu bir türlü vadiye yansıtamayan Dark Passage.Dominos ile ligimizin en iyi makro oyunu oynayan Royal Bandits Espor mücadelesine sahne olacak. Dark Passage.Dominos, dün aldığı çok önemli bir galibiyetle tekrardan play-off potasına girdi ve 4. sıraya yükseldi. Sahip olduğu avantajı kaybetmek istemiyorsa ve tekrardan eski günlerine dönmek istiyorsa bu zorlu mücadeleden mutlaka galibiyetle ayrılmak zorunda. Royal Bandits Espor’un ise belki de tüm düşüncesi play-offlarda olacak. Günün 3. mücadelesi ise saat 20:00 de başlayacak ve Youtube ile Twitch üzerinden canlı yayınlanacak.

Team Aurora - YouthCrew Espor

Hiç şüphesiz günün en önemli ve en kritik mücadelesine tanık olacağız. İki takım da lig de aynı sırada, aynı galibiyet ve aynı mağlubiyet sayısına sahip. Kazanan çok büyük bir avantaj sağlayacak. İki takımda bu hafta çıktıkları maçlardan bir galibiyet bir mağlubiyet ile ayrıldı. YouthCrew için en önemli değişim ise CoCo’nun tekrardan vadiye inmesi ve belli ki takımla CoCo arasında ki uyum sorunu çözülmüş gibi duruyor. Eğer YouthCrew vadiden zafer ekranıyla ayrılmak istiyorsa CoCo’nun omuzlarında ki yükü çok iyi bir şekilde taşıması gerekiyor. CoCo’nun yanı sıra nişancıları Madness ve üst koridorları Elwind son derece formda gözüküyor. Team Aurora ise özellikle dün aldıkları mağlubiyet kafalarda soru işareti yarattı. Belki de sezonun en kötü oyunlarından birini oynayan Team Aurora, play-offlara avantajlı bir şekilde girmek istiyorsa dün yaptıkları hataları asla tekrarlamamalı ve tekrardan kendilerine gelmeleri gerekiyor. Haftanın en kritik mücadelesi saat 21:00 de başlayacak. Bu önemli mücadele Youtube ve Twitch üzerinden canlı bir şekilde izlenebilecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ