MENÜ

Royal Bandits Espor kazanmayı başardı!

Günün 3. mücadelesinde vadi de Royal Bandits Espor ile Dark Passage.Dominos’un mücadelesi vardı. Normal sezonu 2. olarak bitirmeyi garantileyen RBE, zorlu mücadelenin ardından zaferle ayrılan taraf olmayı başardı.

Royal Bandits Espor kazanmayı başardı!

Küllerinden doğan Holyphoenix!

Bir oyuncunun kullanıcı adıyla hikayesi daha önce hiç bu kadar uyumlu olmamıştı. Geçtiğimiz sezonlarda kendisinden beklenen performansı gösteremeyen Holyphoenix, küllerinden yeniden doğmuş durumda. Maçın bir çok farklı hikayeye sahip olmasının yanına maçın son takım savaşından sonra gelen oyun duraklatması ise maça damga vuran durum oldu. Oyun içi yasanan ve oyunu doğrudan etkileyen bir hatadan kaynaklı çok uzun süre duraklatma yaşandı.

Maçın içinden gelen bir başka önemli not ise Holyphoenix, rakibinden çok daha öndeyken 2 defa çok önde yakalanarak ölmesiyle maçın çok daha uzamasına sebep oldu. Dikkat dağılması diyebiliriz yahut rehavet de denilebilir ama Kış Mevsimi Finali’ne gitmek istiyorlarsa 5 maçlık serilerde bu tarz dikkatsizlerden kaçınmaları gerekiyor. Eleştirilerin yanında belki istatistik olarak çok iyi bir KDA’ya sahip olmamasına rağmen BrokenBlade, takımı için ne yapılabilirse hepsini yapmayı başardı. Ligin 2.liğini daha önceden garantilemiş Royal Bandits Espor için her maç play-offlar öncesi birer antrenman niteliğinde oluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ