MENÜ

Lider haftayı kayıpsız kapattı

Haftanın son gününde açılış maçında HWA Gaming ile BAUSuperMassive vadide karşılaştı. Normal sezonun ilk haftasından beri liderliği hiç bir takıma bırakmayan BAUSuperMassive, HWA Gaming engelini de çok rahat bir şekilde geçmeyi başardı. Aldığı bu galibiyetle 25. maçında 23. galibiyet sayısına ulaşan BAUSuperMassive, bu hafta çıktığı 3 maçı da kazanmayı başardı.

Lider haftayı kayıpsız kapattı

Zeitnot vuruyor, BAUSuperMassive kazanıyor!

Ligimizin en tecrübeli nişancılarından biri olan Zeitnot, tecrübeli sıfatının yanında en iyi nişancısı sıfatını da sonuna kadar hak ettiğini bir kez daha gösteriyor. Zeitnot’un kusursuz oyunu yanında, BAUSuperMassive’ın destek oyuncusu SnowFlower ile birlikte belki de ligimizin en korkunç alt koridor ikilisi konumundalar.

Kusursuza yakın oynayan bir alt koridor ikilisi, harika oynayan bir orta koridor, her geçen gün oynadıkları oyunu geliştiren orman ve üst koridor ikilisi ile BAUSuperMassive yıkılamaz bir konumda duruyor. Ligimizin en iyi makro oyununu oynayan lider takım, oynadıkları kusursuz oyununun yanı sıra rakiplerinin hatalarını çok iyi değerlendirmesi ve vadi görevlerini rakiplerine bırakmaması aynı zamanda gelen galibiyetlerin kilit noktaları olabilir.


Haberin Devamı
YORUM YAZ