MENÜ

Fatih Terim maç sonrası oyuncularına ne dedi?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Fenerbahçe derbisinin ardından soyunma odasında oyuncularını sergiledikleri performanstan dolayı kutladı.

Fatih Terim maç sonrası oyuncularına ne dedi?

Son dakikalarda kaçan fırsatlar sonrasında Galatasaraylı oyuncular buruk bir şekilde soyunma odasının yolunu tuttu. Fenerbahçe deplasmanında kazanamama serisi 19 yıla çıkarken teknik direktör Fatih Terim de soyunma odasında takımına bir konuşma yaptı. Oyuncularını tebrik eden deneyimli teknik adam, “Mücadeleden, oyundan memnunum ama skordan değil” diyerek beraberliğin abartılmamasını istedi.

‘KÖTÜ SONUÇ DEĞİL!’

Şampiy10'dan Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Oyuncularına kalan maçları da hatırlatan Fatih Terim, “Bu zorlu deplasmanda karakterinizi ortaya koydunuz... Bu takımın nasıl mücadele ettiğini, oyundan hiç kopmadığını herkese gösterdiniz. Konuştuğumuz plandan hiç sapmadınız. Bu da benim açımdan çok önemli bir şey. İstediğimiz pozisyonları da bulduk. Burada kazanabilirdik de... Ama zannetmeyin ki beraberlik beni mutlu etti, ben sadece oyundan memnunum.

Fatih Terim'den iddialı sözler: Bu takım şampiyon olur!

Biz buraya kazanmaya geldik. Ancak kazanamadan dönüyoruz bunu unutmayın. Beraberlik bizim için kötü bir sonuç değil elbette.

Zor bir maçı geride bıraktık. Milli maçlar için verilen ara sonrasında yeniden sizi ‘kazanan’ takım olarak görmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

HERKESİ TEK TEK ÖPTÜ

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte tüm oyuncular soyunma odasının yolunu tutarken kapıda sportif AŞ yöneticisi Abdurrahim Aybayrak vardı. Tüm oyuncuları tek tek öpen ve kimseyi öpmeden içeri bırakmayan Albayrak tek tek de herkesi kutladı. Albayrak “Oyunu çirkinleştirmediniz, kimseyi kışkırtmadınız. Gurur duyduk” diyerek de takımını motive etti.

Belhanda: Bizim stat Kadıköy'den iyi!


Muslera; Taffarel ve Mondragon'u katladı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ