MENÜ

Ethereum'un fiyatı neden sert düşüyor?

Tüm kripto para piyasası düşüş momentumundan muzdarip olsa da aralarından birkaç kripto paranın endişe verici eğilimi ürkütüyor. Bunlardan biri de Ethereum.

Ethereum'un fiyatı neden sert düşüyor?

Tüm kripto para piyasası düşüş momentumundan muzdarip olsa da aralarından birkaç kripto paranın endişe verici eğilimi ürkütüyor. Bu kripto paralar arasından en dikkat çekeni olan Ethereum gün içinde yüzde 20’ye yakın oranda değer kaybetti. Bitcoin’deki sert düşüş göz önüne alındığında Ethereum’un da düşmesi şaşırtıcı bir durum değil fakat Bitcoin‘le kıyaslandığında Ethereum’daki geri çekilme en az iki kat daha fazla ve bu şaşırtıcı.

Ethereum’da neler oluyor?

2017 yılı diğer birçok kripto parada olduğu gibi Ethereum için de altın çağıydı. Bir Ether, bundan birkaç ay önce neredeyse 1400$ değerindeydi. Geride bıraktığımız hafta kripto para piyasası için kötü geçti. Bu da Ethereum fiyatını 725$’dan 466$’a inmesi sonucunu doğurdu. Bununla birlikte Ethereum fiyatının bu denli gerilemesine neden olan önemli bir etken var.

EOS, on binlerce Ether sattı

Piyasa hacmi bakımından Ethereum platformu üzerine kurulu en büyük dijital para olan EOS, toplamda 417 bin Ether’i cüzdanından çıkararak başka bir adrese taşıdı. Bu Ether’lerden toplam değeri yaklaşık 80 milyon dolar olan 163 bini Bitfinex üzerindeki bir cüzdana girdi ve satıldı. Ethereum’daki sert düşüşün buna bağlı olduğu düşünülüyor.

Haberin yayına girdiği dakikalarda bir Ether, 470$’dan işlem görüyor.(Uzmancoin)

SSK'lılar için işe giriş tarihine göre emeklilik tablosu

Haberin Devamı
YORUM YAZ