MENÜ

Anadolu Efes Kulübü Basketbol Yaz Kampları'nda yüzlerce çocuk basketbol eğitimi alacak!

Smart Casual organizasyonu ve Gloria Sports Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları’na 2002-2009 doğumlu erkek çocuklar katılabilecek. Anadolu Efes Spor Kulübü altyapı antrenörlerinin denetim ve koordinatörlüğünde düzenlenecek kamplarda aynı zamanda oyuncu taraması da gerçekleştirilecek.

Anadolu Efes Kulübü Basketbol Yaz Kampları'nda yüzlerce çocuk basketbol eğitimi alacak!

Türk basketboluna yetiştirdiği yüzlerce sporcuyla değer katan Anadolu Efes Spor Kulübü’nün Genel Direktörü Alper Yılmaz, Basketbol Yaz Kampları Lansmanı’nda bu yeni oluşumdan büyük memnuniyet duyduklarını belirtirken Basketbol Yaz Kampları için hayata geçirilen iş birliğinin çok olumlu sonuçlar vereceğini vurguladı. Smart Casual Event Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mert Osman Can ise basketbolu seven tüm çocukları, Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları’na beklediklerini söyledi.

Anadolu Efes Spor Kulübü’nde gerçekleştirilen lansmana Gloria Sports Arena Genel Müdür Yardımcısı Görkem Dönmez ve Anadolu Efes Spor Kulübü A Takımı Kaptanı Doğuş Balbay’ın yanı sıra pek çok medya mensubu da katıldı.

“Basketbol Yaz Kampları’nı her yıl gerçekleştirmeyi planlıyoruz”

Anadolu Efes Spor Kulübü olarak kuruldukları günden bu yana ülke genelinde basketbolu sevdirmeyi ve yaygınlaştırmayı, Türk gençlerinin spor yapmasını ve kendilerini uluslararası organizasyonlarda kanıtlamasını sağladıklarını belirten Anadolu Efes Spor Kulübü Direktörü Alper Yılmaz ise Basketbol Yaz Kampları ile ilgili şu açıklamaları yaptı:

“Altyapı antrenörlerimizin deneyim ve kontrolünde gerçekleştirilecek Basketbol Yaz Kampları’nda oyuncu taraması da gerçekleştireceğiz. Basketbolcu adaylarını Smart Casual organizasyonuyla Gloria Sports Arena’da ağırlayacak olmaktan dolayı da çok mutluyuz. Her yaz, A Takımımızın da kamp yaptığı ve turnuvalara katıldığı Gloria Sports Arena, bir sporcu adayının ihtiyaç duyduğu tüm şartları sağlamakta. A Takım oyuncularımızın da ziyaret edeceği ve sporcu kardeşleri ile birlikte zaman geçireceği basketbol yaz kamplarına 2002-2009 doğumlu tüm basketbolcu adaylarını bekliyoruz. Ayrıca böyle önemli bir organizasyonun hayata geçmesine olan katkıları için Gloria Sports Arena ve Smart Casual’a da teşekkür ediyoruz.”

“Bu iş birliği, ileride çok olumlu sonuçlar doğuracak”

Anadolu Efes Spor Kulübü ile Basketbol Yaz Kampları konusunda yaptıkları iş birliğinin ileride olumlu sonuçlar doğuracağını ifade eden Gloria Sports Arena Genel Müdür Yardımcısı Görkem Dönmez, kamplara ev sahipliği yapacak olan Gloria Sports Arena hakkında şu bilgileri verdi:

“Dünyada ikinci, Avrupa'da ve Türkiye’de ilk olan Gloria Sports Arena (GSA), Antalya Uluslararası Havalimanı’na 30 dakika uzaklıkta bulunan, 105 bin metrekarelik toplam alanda, 50’den fazla spor branşına kamp imkanı sunmaktayız. 6800 metrekarelik kapalı alanda boks, basketbol, güreş, halter, futsal, hentbol, judo, karate, taekwando, voleybol; açık alanda ise biri olimpik, farklı özellik ve donanımlarda toplam 3 adet havuz, koşu parkurları, atletizm sahaları tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşil sahalar bulunuyor. GSA açıldığından beri 91 ülkeden 15.000 den fazla misafir ağırladık. 2016-2017 yıllarında Gloria Sports Arena’yı tercih eden 57 sporcumuz ve 13 takımımız olimpiyatlar, Avrupa ve Dünya Şampiyonaları’nda toplam 86 madalya almıştır. Hedefimiz 2020 Tokyo Olimpiyatları’na kadar 150 madalyaya ulaşmak ve GSA’nın 5.yaşı olacak 2020 olimpiyat senesinde 200 madalyayı geçmektir diyebiliriz.”

İlk kampın 18 Haziran’da başlayacağını söyleyen Dönmez, “80 çocuğumuzu GSA’nın doğa harikası ortamında ağırlayacağız. Yeni yeteneklerin yetişmesi için önemli bir misyon üstleniyoruz. Çocuklara sporu sevdirmek ve daha fazla branşta sporcu yetiştirilmesi yönündeki çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

“Bu kamplar, katılımcıların gelecek planlarına yön verecek”

Basketbol Yaz Kampları’nın yoğun eğitim döneminin ardından katılımcılar için çok değerli bir tatil etkinliği olacağını ifade ederek sözlerine başlayan Anadolu Efes Spor Kulübü A Takımı Kaptanı Doğuş Balbay ise şu açıklamaları yaptı:

“Bir Türk basketbolcu olarak gençlerimize böyle önemli bir organizasyona katılma fırsatı sundukları için kulübüme, Gloria Sports Arena’ya ve Smart Casual Event’e çok teşekkür ederim. Tüm gençlerimizin spor ile tanışmasına büyük önem veriyorum. Çünkü spor, benim örneğimde olduğu gibi çocukların eğitim hayatlarına büyük katkı sağlıyor. Böylece tüm kamp katılımcılarının hem fiziksel hem de psikolojik olarak daha zinde ve hazır bir halde yeni eğitim dönemine gireceklerine inanıyorum. Bu sebeple tüm ailelere çocuklarını gönül rahatlığı ile Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları’na göndermelerini öneriyorum. Çünkü bu kamplar, çocuklarının gelecek planlarına ve yaşam serüvenlerine yön verecek.”

“İki dev spor markasını bir araya getirmekten çok mutluyuz”

Hem profesyonel hem de amatör pek çok organizasyonunu başarıyla gerçekleştirdiklerini belirterek sözlerine başlayan Smart Casual Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Mert Osman Can ise Basketbol Yaz Kampları katılımcılarına benzersiz imkanlar sunacaklarını belirtti. Can, organizasyon ile ilgili şu bilgileri de medya mensupları ile paylaştı:

“Smart Casual olarak hem profesyonel hem de amatör spor kamp ve turnuvaları gerçekleştirmiş, bu alanda kendini çok geliştirmiş bir organizasyon şirketiyiz. Gloria Sports Arena’nın özel yetkili partneri olarak uzun zamandır farklı proje ve turnuvaları birlikte düzenliyoruz. Anadolu Efes Spor Kulübü de bizim gerçekleştirdiğimiz sezon öncesi kamp ve turnuvalarına uzun süredir katılıyor ve bu durum bizi çok mutlu ediyor.

Ne mutlu ki birlikte çalıştığımız iki dev spor markasını tek bir organizasyon kapsamında bir araya getiriyoruz. Bu proje ile basketbolun devi Anadolu Efes’in sportif bilgi birikimi, hizmet sektörünün devi Gloria grubunun Türkiye ve Avrupa’daki eşsiz spor kompleksi Gloria Sports Arena’nın misafirperverliği ve bizim organizasyon yeteneğimiz bir araya gelecek. Bu sayede Türkiye’nin her köşesinden bir çok basketbol sevdalısı gencimizi ağırlama imkanı bulacağımıza inanıyoruz.”

Her kamp dönemine 80 basketbolcu adayı katılabilecek

Smart Casual organizasyonu ve Gloria Sports Arena’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek organizasyon, altışar günlük dört kamp olarak düzenlenecek. 2002-2009 doğumlu erkek basketbolcu adaylarının yer alacağı kampların her birine 80 basketbolcu katılabilecek.

Anadolu Efes Spor Kulübü altyapı antrenörlerinin denetim ve koordinatörlüğünde düzenlenecek kamplar, şu tarihlerde gerçekleştirilecek:

  • I. Dönem 18-23 Haziran
  • II. Dönem 25-30 Haziran
  • III. Dönem 2-7 Temmuz
  • IV. Dönem 9-14 Temmuz

Anadolu Efes Fan Club üyelerine yüzde 20 indirim

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları’nın fiyatları ise her bir kamp için 3.000 TL olarak belirlendi. 30 Nisan 2018’e kadar erken rezervasyon yapan ya da Anadolu Efes Spor Kulübü Mobil Uygulaması üzerinden saniyeler içerisinde Fan Club üyesi olan ailelerin ise çocukları için 2.500 TL ödeme yapmaları yeterli olacak.

Kamp ücretlerine, basketbol eğitimlerinin yanı sıra Gloria Resort Otelleri’nde konaklama ile birlikte Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları forması, şortu, tişörtü ve çantası dahil olacak.

Anadolu Efes Spor Kulübü Basketbol Yaz Kampları ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler, 0850 441 16 78 numaralı telefonu arayabilirler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ