MENÜ

4 büyüklerin kabusu: Abdullah Avcı

Beşiktaş’ı yıkıp zirve yarışında haftanın galibiyetini alan Başakşehir, 4 büyüklerin kabusu oldu. Abdullah Avcı’nın ekibi bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile oynadığı 7 maçın sadece 1’ini kaybetti, tam 14 puan elde etti.

4 büyüklerin kabusu: Abdullah Avcı

Fenerbahçe ile Galatasaray berabere kaldı; Beşiktaş’ı mağlup eden Başakşehir şampiyonluk yarışında haftayı en karlı takım olarak kapattı. Abdullah Avcı ve öğrencilerinin bu sezonki başarısının sırrı ise 4 büyüklerde saklı... Öyle ki Turuncu-Lacivertliler, ligde Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor ile şu ana kadar oynadığı 7 maçta sadece 1 yenilgi aldı. 4 kez galibiyete uzanan Başakşehir, 2 maçta ligin devleriyle berabere kaldı.

Sadece Fener’e yenildi

4. haftada Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-2 deviren Abdullah Avcı’nın ekibi, bu sezon büyükler karşısındaki tek mağlubiyetini de Fenerbahçe önünde 21. haftada yaşamıştı. Beşiktaş’la ligin ilk yarısında berabere kalıp, önceki gün rakibini deviren Turuncu-Lacivertliler, Trabzonspor’dan da 2 karşılaşmada 4 puan aldı. En ağır yenilgiyi 12. haftada Tudor’lu Galatasaray’a yaşatan Başakşehir, 5-1’lik skorla zafere uzanmıştı.

Averajda da üstün

Fenerbahçe’nin bir adım geride kaldığı şampiyonluk yarışında Galatasaray ve Beşiktaş ile daha ciddi bir çekişmeye giren Başakşehir’in en büyük artılarından biri de, iki rakibine karşı averajda üstün olması. Kartal’ı bu hesapta sollayan Turuncu- Lacivertliler, henüz ikinci maç oynanmamasına rağmen Galatasaray’ı ilk yarıda 5-1 yendiği için oldukça avantajlı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ