MENÜ

Valbuena: İspata gerek yok rakamlar ortada

Mathieu Valbuena, ülkesinde Le Parisien’e röportaj verdi. Aykut Kocaman’la hiçbir sorunu olmadığını söyleyen Fransız yıldız, “Kendimi ispat etmeye çalışmıyorum. Rakamlar benim adıma konuşuyor” dedi.

Valbuena: İspata gerek yok rakamlar ortada

Mathieu Valbuena, Fenerbahçe’nin bu sezonki en flaş transferlerinden biriydi. Aykut Kocaman, yıllardır peşinde koştuğu tecrübeli oyuncuyu sezonun ilk haftalarında takımın değişilmezi olarak görse de 13. haftadan itibaren kulübeye mahkum etti. Fransız futbolcu, ülkesinde Le Parisien Gazetesi’ne verdiği röportajda bu konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

‘Kendimi şanslı hissediyorum’

Aykut Kocaman ile bir sorunu olmadığını dile getiren Valbuena, “Performansım iyiyken bazen kendimi yedek kulübesinde buldum. Teknik direktörün bazı tercihlerini anlamayabilirsiniz ama saygı duymak gerekir. Kendine göre haklı yanları vardır, muhtemelen bu seçimin nedenleri vardır” dedi. 33 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’den ayrılmayı hiç düşünmediğini dile getirerek, “Çok iyi yapılandırılmış bir kulüpteyim. Bu nedenle kendimi şanslı hissediyorum. Taraftarın inanılmaz tutkusu için Türkiye’ye geldim” diye konuştu.

‘Benim ne olduğum ortada’

Mathieu Valbuena, kendisini ispat etmeye çalışmadığını söyleyerek, “Benim ne olduğum ortada. Rakamlar benim adıma konuşuyor! 6 gol ve 15 asistlik bir performans sergiledim. Oynadığımda elimden geleni yapıyorum” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ