MENÜ

Pepe'ye izin yok

Portekizli oynamak için sabırsızlanıyor ama... Kupadaki F.Bahçe derbisinde ayak parmağı kırılan Pepe, "Yüzde 100 hazırım. Oynamak istiyorum" dedi. Ancak oyuncusunu riske atmak istemeyen Güneş, vizeyi vermedi.

Pepe'ye izin yok

Şampiyonluk yarışında önemli bir viraja giren Beşiktaş'a Pepe'den iyi haber geldi. Sabah Gazetesi'nden Fatih Doğan'ın haberine gçre; Türkiye Kupası yarı finalinde forma giydiği Fenerbahçe derbisinde sağ ayak başparmağı kırılan Portekizli stoper, Şenol Güneş'e "Sakatlığım tamamen geçti. Yüzde 100 hazırım ve oynamak istiyorum" dedi. Ancak tecrübeli savunmacıyı riske atmak istemeyen Güneş, taktik çalışmada Pepe'yi 11'de oynatmadı. Defansta yine Tosic-Medel ikilisine şans verecek olan tecrübeli hoca, Portekizli'ye onay vermedi....

6 İSİM KART SINIRINDA
Beşiktaş'ın mutlak 3 puanı hedeflediği Başakşehir deplasmanında 6 futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Caner, Oğuzhan, Tolgay, Adriano, Medel ve Atiba bu akşam sarı kart görmeleri halinde Alanyaspor maçında forma giyemeyecekler.

DERBİYİ İZLEDİLER
Başakşehir maçının son taktik çalışmasını dün 18.00'de yapan Beşiktaşlı futbolcular, F.Bahçe-G.Saray derbisinin ikinci 45 dakikasını toplu olarak tesislerde izlediler. Şenol Güneş dün oyuncularına, "Puan hesabı yapmayın. Kalan maçlarımızı kazanın" uyarısı yaptı.

FİKRET ORMAN KATAR YOLCUSU
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün tanıtım çalışmaları için Katar'a gidiyor. Katar dönüşü İstanbul'da 23 Mart'ta bir düğüne katılacak olan Orman ertesi gün de soluğu Malezya'da alacak. Burada Beşiktaş'ın tanıtım kampanyasına katılacak olan Fikret Orman'ın yeni sezon açılışında takımını bu ülkeye hazırlık maçları için götürmeyi planladığı, turnuva ihtimallerini de araştıracağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ