MENÜ

PEC Zwolle-Feyenoord maç sonucu: 3-4

Hollanda 1. Ligi'nin 28. hafta mücadelesinde Feyenoord, deplasmanda PEC Zwolle ile karşılaştı. Van Persie'nin 2 gol birden attığı mücadelede kazanan 4-3'lük skorla Feyenoord oldu.

PEC Zwolle-Feyenoord maç sonucu: 3-4

Hollanda 1. Ligi'nin 28. hafta mücadelesinde Feyenoord, deplasmanda PEC Zwolle ile karşı karşıya geldi.

Mücadeleye hızlı başlayan taraf Feyenoord oldu. Transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılan Robin van Persie gol perdesini açan isim oldu. 10. dakikada yıldız futbolcu takımını 1-0 üstünlüğe taşıdı.

Bu golün hemen 5 dakika sonrası Hollandalı yıldız golcü yine sahneye çıktı ve skoru 2-0'a getirdi. İlk yarı Van Persie'nin golleri 2-0 Feyenoord'un üstünlüğü ile sona erdi.

2.yarıya da hızlı başlayan taraf deplasman ekibi oldu. 51'de Karim El Ahmadi skoru 3-0 yaptı.

Bu gole karşılık anında geldi ve 1 dakika sonra Mustafa Saymak farkı 2'ye indiren golü kaydetti. Maçın en etkili isimlerinden biri olan Van Persie 53'te yerini Toornstra'ya bıraktı.

78. dakikada Tonny Vilhena Feyenoord adına skoru 4-1'e getiren golü kaydetti. Bu golün ardından Feyenoord'un maçı rahat kazanacağı düşünülüyordu. Ancak ev sahibi ekip mücadeleyi bırakmadı. 85'te penaltıdan Piotr Parzyszek'in ayağından bulduğu golle farkı 2'ye indirdi. Bu golün 3 dakika sonrası yine aynı isim sahneye çıktı ve skor bir anda 4-3'e geldi.

Mücadelede başka gol olmadı ve 4-3 Feyenoord sahadan galibiyetle ayrıldı.

Alınan bu sonuçla Feyenoord puanını 48'e yükseltti. Zwolle ise 40 puanda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ