MENÜ

Obradovic: Agresif oynadık ve Darüşşafaka'yı 18 top kaybına zorladık

Fenerbahçe Doğuş’un başantrenörü Zeljko Obradovic, maçta agresif oynadıklarını ve rakibi top kayıplarına zorladıklarını söyledi.

Obradovic: Agresif oynadık ve Darüşşafaka'yı 18 top kaybına zorladık

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 21. haftasında konuk ettiği Darüşşafaka’yı 76-69 yenen Fenerbahçe Doğuş’un başantrenörü Zeljko Obradovic, maçta agresif oynadıklarını ve rakibi top kayıplarına zorladıklarını söyledi.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda yapılan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, Darüşşafaka ile oynadıkları maçların hep zor geçtiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"THY Avrupa Ligi maçından iki gün sonra oynayacağımızın bilincindeydik. Oyuncularım için de kolay olduğu söylenemez. Çok iyi reaksiyon verdiler. Onlara, agresif oynamaları ve rakibi top kayıplarına zorlamaları gerektiğini söyledim. Agresif oynadık ve Darüşşafaka’yı 18 top kaybına zorladık. Üçüncü çeyreğin başı dışında iyi oynadık. Darüşşafaka sonuna kadar savaşan bir takım. Bugün de aynı şekilde oynadılar."

THY Avrupa Ligi’nde 20 Mart Salı günü Maccabi FOX ile önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayan Sırp başantrenör, "Tüm taraftarlarımızı bu maça davet ediyorum. Sıralama açısından çok önemli bir maç. Onlara karşı iyi hazırlanacağız. Hızlı hücumlarda sayılar bulan ve yüksek üç sayı isabeti bulan bir ekibe karşı oynayacağız. Bire birde çok iyi oynayan oyuncuları var. Buna hakim olup onları durdurmamız gerekiyor."
değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ