MENÜ

Inter, Sampdoria'yı Mauro Icardi'yle yıktı: 0-5

Serie A'da ilk 4'e girip Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma mücadelesi veren Inter, deplasmanda Sampdoria'yı 5-0 mağlup etti. Milano ekibinde Mauro Icardi, attığı 4 golle yıldızlaştı.

Inter, Sampdoria'yı Mauro Icardi'yle yıktı: 0-5

Serie A'da ilk 4 içinde kalarak Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan vize almak isteyen Inter, Sampdoria deplasmanında gol oldu, yağdı: 0-5.

Mücadelenin 26'ncı dakikasında Joao Cancelo'nun sağ kanattan açtığı ortaya müthiş bir kafa vuruşu yapan Ivan Perisic, gol perdesini açan isim oldu.

Karşılaşmanın kalan bölümündeyse Mauro Icardi'nin şovu vardı. 30'da penaltıdan fileleri bulan Arjantinli, 1 dakika sonra bir kez daha topu ağlarla buluşturdu.

44'üncü dakikada attığı golle, yalnızca 14 dakika içinde hat-trick yapan Icardi, takımının ilk devreyi 4-0 önde kapatmasını sağladı.

İkinci yarının 51'nci dakikasında maçtaki 4. golüne imza atan yıldız futbolcu, böylece Inter'i 5-0'lık üstünlüğe taşıdı ve maç da bu skorla sona erdi.

Inter, böylece 28 maçta 55 puana ulaşarak maç fazlasıyla 2. sırada bulunan Lazio'yu geride bıraktı ve yeniden 4. basamağa yükseldi. Sampdoria ise 44 puanla 7. sırada kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ