MENÜ

Team Aurora Kazanmasını Bildi

Şampiyonluk Ligine çıktığından beri belki de en istakrarlı takımlardan biri Team Aurora. Her sene play-offlara katılmayı başaran takım, geçen hafta bir alt lige düşmesi kesinlesen Galakticos karşısında da galibiyetle ayrılarak play-offlarda iddialı bir konuma gelmek için son derece önemli bir galibiyet almayı başardılar.

Team Aurora Kazanmasını Bildi

Şampiyonluk Ligine çıktığından beri belki de en istakrarlı takımlardan biri Team Aurora. Her sene play-offlara katılmayı başaran takım, geçen hafta bir alt lige düşmesi kesinleşen Galakticos karşısında da galibiyetle ayrılarak play-offlarda iddialı bir konuma gelmek için son derece önemli bir galibiyet almayı başardılar.Hiç süphesiz alınan bu galibiyetin başrolünde ise takım kaptanları Azir oyunuyla Naru vardı. İlk haftalarda istenilen oyunu sergileyemen tecrübeli orta koridor oyuncusu haftalar ilerledikçe adeta kendini bulmus konumda ve her geçen hafta yükselen bir performansı var. Tamamen olmasa da bizlere eski Naru dan estanteler göstermeye devam ediyor.

Farklı oyuncular,aynı senaryo...
Bir alt lige düsmesi kesinlesen Galakticos yabancı oyuncuları ile yollarını ayırarak 5 türk oyuncu ile yola devam etme kararı almışlardı. Ormancı,orta koridor ve destek rolünde değisikliğe giden yıldızlardan gelen takım kötü gidisata dur diyemedi ve üst üste 21. Mağlubiyetini aldı. Galakticos hangi oyuncularla Yükselme Liginde mücadele eder yahut bu takımdan hani oyuncular Şampiyonluk Liginde kalır bilinmez ama bilinen tek şey Galakticos takımında işler istenildiği gibi gitmiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ