MENÜ

Lider yoluna kayıpsız devam ediyor!

Haftanın güzel maçlarından olan BAUSperMassive - Dark Passage Dominos maçında makro oyun bilgisin de ki kusursuz oyunuyla lider yoluna kayıpsız devam etmeyi başarıyor.

Lider yoluna kayıpsız devam ediyor!

21. galibiyetini alan BAUSuperMassive yarın oynayacakları Galakticos maçını da kazanırlarsa normal sezonu lider tamamlamayı garantileyecekler. Vadiden bozgun alarak ayrılan Dark Passage tarafında ise işler hiç istenildiği gibi gitmiyor zira play-offlarda sahip oldukları avantajı kaybetme riskiyle karşı karşıya kaldılar.

Çatışmaları kazan, savaşı kaybet!
Dark Passage Dominos takımı için bu sezon oynadıkları belki de bütün maçlarda erken oyunu güzel geçirmelerine rağmen vadide ki bütün çatışmaları kazansalar da bir kez daha bozgun ekranını görmekten kurtulamadılar. Özellikle üst koridora Fiora tercihi kafalarda soru işareti yaratıyorken belki de DP cephesi için en büyük olumsuzluk son derece güçlü konumda olan Gallio’yu açık bırakarak ilk seçimden rakiplerine bırakmalarıydı. Yapılan bu hata ile Dark Passage Dominos adeta kendi kuyusunu kazmış oldu. Gallio seçimi demişken BAUSuperMassive orta koridor oyuncusu belki de sezonun MVP adayı GBM kusursuza yakın bir oyun oynadı. Sezon başlamadan önce eleştiri oklarının hedefi olan GBM, onu eleştiren herkese en güzel cevabı vadide vermeye devam ediyor. Takımının 23 maçta aldığı 21 galibiyetin belki de en kritik oyuncusu konumunda olmasının dışında sürpriz orta koridor tercihleriyle (Ganplank, İllaoi) herkesi şaşkınlığa uğratmış ve SnowFlower ile BAUSuperMassive’in bambaşka bir kimliğe bürünmesin de başrolü oynayan oyuncu olmayı başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ