MENÜ

İsmet Demir'in İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

İsmet Demir'in İstanbul at yarış tahminleri

17 Mart Cumartesi İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı İsmet Demir günün programını değerlendirdi.

GECEKONDU için kazanma vakti

1.AYAK:
Son startında Döver gibi süratli bir safkanın ardından yaptığı ikinciliğini çok beğendiğim OĞLUM BARAN(2), 4.5 kilo hafifleyen sıkleti, mükemmel hazırlıkları ve lehine dönen mesafesinde birinciliğin en güçlü adayıdır. Ufak ve ekonomik kupon yapanlar risk edip tek yazabilirler. İstikrarlı yarışları sonrası kazanıp moral bulan AK FETİH, uygun kilosu ve kantarmasını çok iyi tanıyan sert binicisiyle favorinin öncelikli rakibi olur. Ara sonrası iki yarış gören OLGUNBABA(4), tempo koşularını seven ERAYHAN(3), formunu sürekli geliştiren ASLANSÜTÜ(6) ve son startında nefes yönünden sıkışan ALEMİN KRALI(1) imkanlar ölçüsünde şans verdiğim diğer safkanlardır.

2.AYAK: Katma Değer'in maiden'dan çıktığı koşuda sonlarda yapmış olduğu sprintiyle dikkatime takılan AKSAKALLI(1), daha da geliştirdiği kondisyonuyla ilk şans verdiğim isimdir. Güçlü bir anne hattına sahip olan CESİHAN(3) ile ilk koşusunda start problemi yaşayan DİDACTİC(4) ikilisi rakipleridir. Ümit Bekmezci'nin açık yarış atı gözüyle baktığı HIGH CAT(6), noksansız hazırlıklarıyla üst sıraları zorlayabilir. Dinçlik yarışı yapacak olan GRAND DUKE(5), sürpriz şansı verdiğim isimdir.

3.AYAK: Tatminkar üçüncülüğü sonrası sıkı hazırlanan KING OF ROCK(2), denk rakipler yanında ilk şans verdiğim isimdir. Uzun aradan sonra iki yarış görüp kondisyon açığını kapatan ATEŞİM(6), bu startı dahil çıkışa geçebilir. Tatminkar forma sahip BIG MAN(9) ile BELEKİ(5) ikilisi üst sıralar için mücadele edecektir. DYMAXION(7) ve PERFECTUS(14) sürpriz şansı verdiğim safkanlardır.

4.AYAK: Sentetik pistte 2'de 2 yapan ve H.Karataş ile henüz yenilgi yüzü görmeyen RUN AND WIN(5), süper formuyla favorim. Son startında tek olarak önerdiğim ve kazanarak beni yanıltmayan BLUE VICTORY(1), devam ettirdiği formuyla adeta favorinin gölgesi olacaktır. Ara sonrası bir yarış gören INDIAN DADY(3) ile istikrarlı koşan PENDRAGON(4) daha sonraki ihtimallerdir.

5.AYAK: Formu bu rakipler için yeterli görünen GECEKONDU(4), klas pilotuyla maiden'a veda etmesini bekliyorum. Günün en sağlam atı olarak tek yazılmalıdır.

6.AYAK: Son startına anlam veremediğim ÖZPAR(3), lehine dönen mesafesinde denk rakiplerine üstünlük sağlayabilir. Her geçen gün iyi duruma gelen İZYAZ(6), sonlarda yapacağı güçlü ataklarıyla favorinin sert ve ciddi rakibi olacaktır. Kaizbert ekürilerinden GÜLDÜRGÜLDÜR(7) ile tatminkar forma sahip SANAY(2) üst sıraları zorlayabilecek diğer safkanlardır. Bol şanslar dileğiyle....

2-7-4-3-6-1
1-3-4-6-5
2-6-9-5-7-14
5-1-3-4
4
3-6-7-2

Haberin Devamı
YORUM YAZ