MENÜ

İkili averajda Fenerbahçe mi yoksa Galatasaray mı önde?

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda Galatasaray ile 0-0 berabere kalarak ezeli rakibine karşı evinde yenilmeme serisini 19 yıla çıkarsa da şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldı.

İkili averajda Fenerbahçe mi yoksa Galatasaray mı önde?

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile Ülker Stadyumu'nda oynadığı derbi karşılaşmasından 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Sarı Lacivertliler, bu sonucun ardından ezeli rakibine kendi evinde yenilmeme serisini 19 yıla çıkarmış olsa da şampiyonluk yarışında ciddi bir yara aldı.

GENEL AVERAJDA GERİDE

Ligin ilk yarısında Türk Telekom Arena'da oynanan karşılaşmanın da 0-0 bitmiş olması nedeniyle Fenerbahçe ile Galatasaray ikili averajda birbirlerine üstünlük sağlayamayacak.

Ancak ikili averajın eşit olması durumunda devreye giren genel averajda Cim Bom'un Fener'e ciddi bir üstünlüğü bulunuyor.

7 PUAN GEREKİYOR!

Galatasaray 54 puanla şu an Fenerbahçe'nin 6 puan önünde bulunuyor. Sarı Kırmızılılar, iki averajda da rakibinin büyük bir farkla önünde: 33'e 19.

Bu da kalan 8 haftada Fenerbahçe'nin puan eşitliği durumunda bile Galatasaray'ın gerisinde yer alması ihtimalini güçlendiriyor. Bu durumda Sarı Kanarya'nın kalan bölümde şampiyonluk için Cim Bom'dan 7 puan daha fazla toplaması gerekiyor.


Aykut Kocaman: Hakem konuşmaktan utanıyorum!


Fatih Terim: Takımıma güveniyorum


Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden kareler


Fenerbahçe-Galatasaray maçı Caps'leri

Haberin Devamı
YORUM YAZ