MENÜ

Giresunspor'un puan kaybına tahammülü yok

Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor’un kulüp asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, play-off’a kalabilmek için bu maçı kazanmalarını gerektiğini söyledi.

Giresunspor'un puan kaybına tahammülü yok

Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki maçlık galibiyetin ardından Adana Demirspor karşısında puan kaybının kendilerini üzdüğünü bildirdi.

Takımın iyi oynamasına rağmen enteresan bir şekilde galip gelemediğine dikkati çeken Kazancıoğlu, "Kalan maçlarımızda puan kaybına tahammülümüz yok. İnşallah yarın da kazanırız. Yarınki maçtan 3 puanla dönüp play-off yolunda yara almadan devam etmek istiyoruz. Play-off’a kalmak istiyorsak bu maçı kazanmamız gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Kazancıoğlu, adeta 6 puanlık maç oynayacaklarını vurgulayarak, "Erzurum zor bir deplasman. Maçın zorlu geçeceğini biliyoruz ancak kazanacak güçte olduğumuzu da biliyoruz. Bu karşılaşmayı kazanıp ayrıca milli maçlar arasına moralli girmek istiyoruz." diye konuştu.

GİRESUN (AA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ