MENÜ

Avantajın Sahibi YouthCrew

Play-off’ların belki de en kritik mücadelesiydi HWA Gaming- YouthCrew mücadelesi. Eğer YouthCrew kazanırsa play-offlara katılım konusunda çok büyük avantaj sağlayacaktı.

Avantajın Sahibi YouthCrew

Play-off’ların belki de en kritik mücadelesiydi HWA Gaming- YouthCrew mücadelesi. Eğer YouthCrew kazanırsa play-offlara katılım konusunda çok büyük avantaj sağlayacaktı. HWA Gaming kazanırsa da 6. olmak için umutlarını geriye kalan beş maça taşıyacaktı. 40 Dakika süren harika bir mücadelenin ardından kazanan taraf YoutthCrew oldu ve mevsim finalleri için çok büyük avantaj sağladı.

Sivir nasıl oynanır?
Büyük ihtimalle vadiye inmeden önce YouthCrew’un nisancısı Madness’a bu soru soruldu ve Madness vadide bu sorunun cevabını verdi. YouthCrew’un kaptanı dümene geçti ve muhteşem bir oyun oynadı. 40 dakikalık zorlu mücadelenin sonunda 436 farm skoru ve 8/1/10 KDA ile kusursuza yakın bir oyunuyla adeta rakiplerine gözdağı verdi. Alt koridordan gelen bu güzel performansın yanı sıra bu hafta için ‘’Coco’nun dönüşü’’ diyen YouthCrew orta koridor oyuncularına ne kadar güvendiklerini göstermişlerdi.Tecrübeli orta koridor oyuncusu kendisi için neden böyle dendiğini vadide gösterdi ve belki de en iyi oyunlarından birini oynadı. Hele bir de bu kadar tecrübeli bir oyuncu imza şampiyonuyla yani Zigss tercihiyle oynayınca HWA Gaming’e vadiyi adeta dar etti.
YouthCrew bu galibiyet ile çok önemli bir avantaj elde etmeyi başardı. Belki de tüm lig boyunca hiç olmadığı kadar takım uyumunu sağlayan geçen senenin Kış Mevsimi Finalisti eğer bu performansını korur ve eksiklerini kapatırsa bir kez daha büyük bir sürpriz yaparak adını Kış Mevsimi Finaline yazdırabilirler.

Haberin Devamı
YORUM YAZ