MENÜ

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın İzmir at yarış tahminleri

16 Mart Cuma İzmir at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Muhteşem at KIRDENİZ…

1.AYAK: Katıldığı üç koşusunda da etkili olarak bu koşunun favorisi olmayı sonuna kadar hak eden MISS HAPPINESS, sıklet avantajını da yakaladığı mücadeleyi kazanmaya yakındır. Delani gibi bir kısrağın giderek formunu geliştiren temsilcisi GÜN ÇİÇEK, son haftalarda hızla toparlanan BIG EAGLE GIRL, son startını tatminkar bulduğum BEST SELECTION, Torok temsilcisi PAVLONYA, güzel orijiniyle VISTAFJORD, hazırlıkları dikkat çekici olan QUEEN NOVA ve grubun deneyimli kısrağı QUEEN CEYCEY ise sırasıyla rakip olarak önereceğim taylar.

2.AYAK: İzmir pistinde katıldığı yarışlarında göz dolduran TORUNUM BULUT, seri stiliyle AGENOR, yarış gördükçe formunu ileriye taşıyan GOBEN, 2.16.88 ile bu mesafedeki en iyi derecenin sahibi olan VİKONYA, beklenmedik anlarda sahneye çıkabilen UĞURCANBABA, son yarışını önemsemediğim DAYBAHADIR ve üstün kan hattıyla SÖKMENBEY ayrımsız şekilde değerlendirmeye alınması gereken isimlerdir.

3.AYAK: Ara sonrasında gördüğü yarışlarıyla açıklarını gideren DİNÇBEY, son metrelerdeki güçlü akınlarıyla özlediği birinciliğe ulaşabilir. Takibimdeki isimlerden KIRTOPRAK, son yarışını gösterişli kazanan VASEEM, inatçı karakteriyle KRONOS, geçen sezonki yarışlarından referansla KIRMIZIKAYA, son yarışında beklentinin altında kalan VANLI MAHO, son metrelerdeki ataklarıyla KRALINADAMI ve ideal koşullarında start alan BAŞYAZAR ise ihmal edilmemesi gereken rakipleridir.

4.AYAK: Şencan Fotocan anısında düzenlenen mücadelede, After Market’in uzun mesafeye yatkın temsilcisi HARUNHAN’ın ilk defa çıkacağı 2.000 metrede sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum. Fit durumdaki safkan, usta jokeyi idaresinde etkili yarışına bir yenisini ekleyebilir. Uzayan mesafede çok daha iyi olan UTKUNBABACAN ise en ufak hatasını geri çevirmeyecek klastaki rakibidir. Birincilik mücadelesinin bu iki safkan arasında cereyan edeceği kanaatindeyim.

5.AYAK: Taylığından bu yana katıldığı yarışlarında pist, mesafe ve hipodrom gözetmeksizin üst düzey performanslara imza atan KIRDENİZ, hakikaten heykeli dikilmesi gereken atlardan birisi. Güzel eşkaliyle de beğenimi kazanan safkan, son yarışında ikinci olurken oldukça düzgün aksiyonlarıyla beğenimi kazandı. Bu kez daha uygun rakipleri arasında birinciliğin güçlü, bana göre ise yegane adayıdır. Günün bankosu olarak değerlendirmeye alabiliriz.

6.AYAK: Son haftalarda formunu ciddi anlamda geliştiren USLUHAN favorimdir. DEMİR RIFKI, FERHATHAN, PETTIT BLUE, MEHMET ABİ, GEÇİT YOK, BİNGÖLLÜM, SUPER ALP ve RECO ise imkanlar oranında düşünülmesi gereken rakipleridir. Günün son ayağında çıkabilecek tüm sonuçları olağan karşılamalıyız. Zira denk isimlerin zorlu mücadelesi şeklinde bir yarış bizleri bekliyor. Şansınız ve bahtınız açık olsun.

( 5.4.2.1.7.11.10.9 ) ( 8.5.3.1.4.6.7 ) ( 7.5.6.10.4.3.2.8 ) ( 1.4 ) ( 1 ) ( 6.4.5.11.3.8.7.12.1 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ