MENÜ

Ronaldo: Beşiktaş, Talisca'yı almalı

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ronaldo Guiaro, Anderson Talisca'nın bonservisinin alınması halinde doğru bir yatırım yapılmış olacağını söyledi.

Ronaldo: Beşiktaş, Talisca'yı almalı

Beşiktaş'ta 2001 - 2005 yıllarında oynayan ve siyah-beyazlı forma ile 2002-03 sezonunda lig şampiyonluğu yaşayan Ronaldo, AA' nın sorularını cevapladı.

Ronaldo, Brezilya Milli Takımı'nın 2018 Dünya Kupası öncesi Rusya ve Almanya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosuna davet edilen Talisca'nın çok özel bir oyuncu olduğunu belirterek, "Talisca fark oluşturan ve gol atan bir oyuncu. Talisca'nın milli takıma çağrılması çok önemli. Brezilya'da milli takıma çağrılmak, bir futbolcunun değerini 2 katına çıkartır. Milli takımla Dünya Kupası'nda mücadele etmesi halinde Talisca'nın değerinin daha çok artacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta kiralık olarak ikinci yılın yaşayan ve sezon sonunda 21 milyon euro karşılığında siyah-beyazlıların bonservisini alma hakkına sahip olduğu 24 yaşındaki oyuncunun çok iyi bir performans sergilediğini aktaran Ronaldo, "Bonservis bedelini karşılama imkanı varsa Talisca, buna değecek bir oyuncu. Beşiktaş, Talisca'nın bonservisini alırsa doğru bir yatırım yapar" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ