MENÜ

Fortnite ünlülerle ve Pro oyuncuları karşılaştıracak

Fortnite Ünlüler Karma Turnuvası 50 ünlüyü ve 50 profesyonel oyuncuyu karşı karşıya getirecek. Ayrıca rekabetçi oyun modunun ilk sezonuna ilişkin detaylar da çok yakında belli olacak.

Fortnite ünlülerle ve Pro oyuncuları karşılaştıracak

Çok kısa sürede on milyonlarca oyuncuya ulaşarak oyun dünyasının en çok oynanan oyunlarından biri olmayı başaran Fortnite Battle Royale, oyuncularını yeni sürprizlerle karşılamaya hazırlanıyor.

Epic Games yaptığı bir açıklamayla, haziran ayında düzenlenecek dünyanın en büyük oyun fuarlarından biri olan E3’te oyun için büyük bir turnuva düzenleyeceğini duyurdu.
Şirketin “Fortnite Party Royale” adını verdiği etkinlikler kapsamında spor, müzik ve eğlence dünyasının ünlü isimleri, dünyanın dört bir yanından gelen en iyi Fortnite Battle Royale oyuncularıyla karma takımlarda birincilik mücadelesi edecekler.

Ünlü 50 kişinin ve en iyi 50 Fortnite Battle Royale oyuncusunun zafer için mücadele edeceği “Fortnite Ünlüler Karma Turnuvası” için kesin bir tarih belirtilmiş değil. Kısa süre içerisinde takımları oluşturmaya başlayacağını açıklayan Epic Games, etkinliklerin 12-14 Haziran tarihleri arasında yapılacak E3 2018 ile eş zamanlı gerçekleştirileceğini söyledi.
Şirket, Fortnite Party Royale duyurusuna ek olarak, yakın zamanda başlaması planlanan Fortnite’ın rekabetçi modunun ilk sezonu hakkındaki detayları da önümüzdeki haftalarda oyuncularla paylaşacağını açıkladı.


Fortnite nedir?


Fortnite açık dünyada geçen bir co-op hayatta kalma oyunudur. Günümüz dünyasında geçen oyunda aniden ortaya çıkan fırtınalar sonucu dünya nüfusunun %98'i ortadan kabolmuş ve yerlerine zombiye benzer yaratıklar ortaya çıkmıştır. Oyuncular bu dünyada diğer oyuncularla işbirliği içerisinde kaynak toplayıp üsler yapmakta ve kendilerini yaratıklara ve fırtınaya karşı koruyarak hayatta kalmaya çalışmaktadır.

Oyunun ayrı bir modu olan Fortnite Battle Royale ise, 100 oyuncunun bir haritada birbirlerine karşı mücadele ederek hayatta kalan son oyuncu olmaya çalıştıkları ücretsiz bir versiyondur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ