MENÜ

Mesut Özil Angela Merkel'le olan fotoğrafını anlattı!

Arsenal'da oynayan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yeni çıkan biyografisi "Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller"de EURO 2012 elemelerinde Türkiye'ye karşı oynayıp 3-0 kazandıkları maçın ardından Alman Şansölyesi Angela Merkel'le kameralara yansıyan görüntüsüne değindi.

Mesut Özil Angela Merkel'le olan fotoğrafını anlattı!

Arsenal forması giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, yeni çıkan biyografisi "Futbolun Büyüsü ve Gerçekleşen Hayaller"de EURO 2012 elemelerinde Türkiye'ye karşı oynadıkları maçın ardından Alman Başbakanı Angela Merkel ile kameralara yansıyan görüntüsünü anlattı.

Kendisinin de gol attığı ve Almanya'nın 3-0 kazandığı maçın ardından çekilen bu fotoğraf o dönemde olay olmuştu. Mesut, kitabında bu fotoğrafın hikayesinden şu satırlarla bahsetti:

"[...] Maçtan sonra duş almaya gittim. Duştan sonra da hemen doktora göründüm. Maç sırasında uyluğumda küçük bir sızı hissetmiştim. Bu yüzden soyunma odasında fizyoterapistlerimizden birini yakaladım ve kaslarımı ovmasını istedim. Berlin Olimpiyat Stadı'ndaki masaj yatakları ayrı bir tedavi odasında bulunur, bu yüzden ben masaj olurken soyunma odasında neler yaşandığından hiç haberim olmadı. İlk olarak vücudumun üst kısmı çıplak ve banyo terlikleri ile biraz yorgun bir hâlde soyunma odasına döndüğümde orada neler yaşandığını gördüm.

Soyunma odamızın ortasında Şansölye Angela Merkel dikilmiş duruyordu. [...] O an o kadar utandım ki elimden gelse tekrar geri çıkacaktım. Sonuçta insanın yarı çıplak bir hâlde rahat rahat bir kıza, bir kadına yürüyebileceği bir sahilde, tatil köyünde falan değildim. Özellikle bu kadın ülkenin en güçlü ve önemli kadını ise. Telaş içinde hızla üstüme geçirebileceğim bir şey aradım. Bayan Merkel'in karşısına böyle yarı çıplak çıkamazsın diye düşündüm. Ne var ki gülümseyerek bana doğru geldiğinde hızla kavradığım bir havludan başka bir şey bulamadım. Fakat ben daha havluyla üstümü örtemeden Bayan Merkel elini bana doğru uzatmıştı bile.
"

Mesut, daha sonra Merkel'in kendisine "Galibiyet için tebrik ederim Mesut ve tabii ki golünüz de." dediğini kaydetti.

Mesut Özil'den David Villa'ya ağır sözler!


Mesut Özil'den İslam karşıtı siyasetçiye sert tepki!


Mesut Özil Türk-Alman tartışmasına son noktayı koydu!


Mesut Özil Jose Mourinho'yla olan kavgasını anlattı

Haberin Devamı
YORUM YAZ