MENÜ

Diyarbekirspor teknik direktörsüz çalıştı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’da teknik direktör sorunu bir kez daha baş gösterdi.

Diyarbekirspor teknik direktörsüz çalıştı

Darıca Gençlerbirliği yenilgisinin ardından Levent Kartop’un ayrılmasından sonra teknik direktörsüz kalan ve antrenör Oktay Kahraman nezaretinde çalışan Diyarbekirspor’da gözler Pazar günü oynanacak Erokspor karşılaşmasına çevrildi. Yeni teknik direktörün ne zaman belirleneceği hakkında herhangi bir açıklama yapılmazken, futbolcular dün salonda kondisyon ve ağırlık çalıştı. Futbolcuların, farklı Darıca Gençlerbirliği yenilgisinin şokunu atlatmaya çalıştığı gözlendi.

Bu arada önceki gün yapılan idman, taraftarların olası tepkisine karşı güvenlik tedbirleri altında yapıldı. İdmana gelen Azrailler Grubu üyeleri futbolcularla görüştü. Azrailler Grubu Dernek Başkanı Orhan Tuma, futbolcularla konuşma yaparak taraftarların tepkisini ve üzüntüsünü dile getirdi. Tuma, ortada başarısız bir tablo olduğuna dikkat çekerek bunun hesabını herkesten soracaklarını kaydetti, futbolculardan toparlanarak çıkışa geçmelerini istedi.

İHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ