MENÜ

''Cengiz, Real Madrid'e gidecek''

Altınordu'nun başarılı kalecisi Erce Kardeşler, Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'a konuştu. Roma formasıyla muhteşem bir form grafiğine yükselen eski takım arkadaşı Cengiz Ünder'e övgüler yağdıran Erce, ''Roma'da başardıkları asla tesadüf değil. Zaten daha yolun başında. Buna yürekten inanıyorum Cengiz en kısa sürede Real Madrid'e gidecek." dedi.

''Cengiz, Real Madrid'e gidecek''

Eskişehirspor maçındaki muhteşem performansıyla haftaya damga vuran Altınordu kalecisi Erce Kardeşler, Lig Radyo'da Ömer Necati Albayrak'a konuştu. Mixed Zone programına konuk olan başarılı file bekçisi, hakkında çıkan transfer iddialarına da samimi cevaplar verdi. İşte Erce'nin sözleri:

'Unutamayacağım maçlardan...'

"Bu sezon en keyif aldığım maçlardan bir tanesiydi. Çünkü Eskişehir'de muhteşem bir taraftar atmosferi vardı. O tür atmosferlerde oynamak her futbolcu için zevk. Ayrıca rakibimizin bulunduğu zor durumdan ötürü bana da çok iş düşeceği belliydi. Nitekim de öyle oldu. Biraz fazla pozisyon verdik, ancak çok iyi konsantre olmuştum. Kariyerimde unutamayacağım maçlardan biri olacaktır mutlaka."

'Hayalim Dortmund'

"Son dönemde adımın transferde geçiyor olmasını ben de duyuyorum. Gazetelerde zaman zaman Süper Lig'deki büyük takımlar hakkında haberlerim çıkıyor. Bunları ben de herkes gibi okuyorum. Tabii ki çok hoşuma gidiyor. Ancak bu konuda açık konuşmak gerekirse Altınordu'nun önceliği her zaman oyuncularını yurtdışına göndermek. Yani Altınordu'da forma giyen her oyuncu gibi benim de önceliğim Avrupa'ya gitmek. Hayalim ise bir gün Borussia Dortmund'un kalesini koruyabilmek. Sarı Duvar'ın önünde hayal ediyorum hep kendimi. Bunlar ilk başta kulağa çok uzak gibi gelebiliyor. Ancak Cengiz ve Çağlar bu yolda artık önemli örnekler."

'Real'e gidecek!'

"Cengiz Ünder'i daha ilk tanıdığımda hayran kalmıştım. U21 Takımı'ndaydım, o ise U19 Takımı'ndaydı. İdman maçı yapmıştım. Gözlerime inanamıştım. Bugünlere geleceğini çok iyi biliyordum. Futbol bilgisi, oyun algısı, taktiksel kavrama kabiliyeti... O her şeyiyle çok özel bir oyuncu. Roma'da başardıkları asla tesadüf değil. Zaten daha yolun başında. Buna yürekten inanıyorum Cengiz en kısa sürede Real Madrid'e gidecek."

Haberin Devamı
YORUM YAZ