MENÜ

Brose Bamberg - Anadolu Efes maç sonucu: 88-79

Turkish Airlines EuroLeague2in 26. maç döneminde temsilcilerimizden Anadolu Efes, deplasmanda karşı karşıya geldiği Alman ekibi Brose Bamberg'e 88-79 mağlup oldu. Temsilcimiz son 9 maçında 8. mağlubiyetini alırken son 5 maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu.

Brose Bamberg - Anadolu Efes maç sonucu: 88-79

Turkish Airlines EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes, 26. maç döneminde deplasmanda konuk olduğu Alman ekibi Brose Bamberg'e 88-79 mağlup oldu.

Temsilcimiz Anadolu Efes, deplasmandaki karşılaşmaya etkili başlayan taraf oldu ve ilk 5 dakikalık bölümü 6-12 üstün geçti. Fakat kalan bölümde özellikle Brose Bamberg'in hücumdaki etkili oyunu çeyreğin 22-22 sona ermesine neden oldu.

Brose Bamberg, ikinci çeyreğe etkili başladı ve periyot içinde farkı 8 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Fakat Errick McCollum ve Derrick Brown'ın etkili oyunuyla farkı azaltan temsilcimiz ilk yarı 44-41 geride kapattı.

Üçüncü çeyrekte Brose Bamberg, oyuna ağırlığını koydu ve periyot içinde farkı 18 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Son bölümde temsilcimizin farkı azaltma çabaları sonucunda periyot 69-55 sona erdi.

Son çeyrekte temsilcimiz farkı azaltmayı başardı fakat çabaları yeterli olmayınca ev sahibi ekip karşılaşmadan 88-79 galip ayrıldı.

Temsilcimiz son 9 maçında 8. mağlubiyetini alırken son 5 maçından da mağlubiyetle ayrılmış oldu. Anadolu Efes, bu sonuçla 6 galibiyette kalırken Brose Bamberg 10. galibiyetini elde etti.

Brose Bamberg'de Leon Radosevic ve Dorell Wright 15'er sayıyla takımlarının en skorer isimleri olurlarken Augustine Rubit de 14 sayı, 10 ribaunt ile oynadı.

Temsilcimiz Anadolu Efes'te Errick McCollum 21 sayıyla maçın en skorer ismi olurken Vladimir Stimac 18, Derrick Brown 11 sayıyla maçı tamamladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ