MENÜ

Terim derbide sürpriz yapmayacak

Fatih Terim’in F.Bahçe derbisi 11’inde sürpriz yok. Konyaspor maçındaki kadroyla Kadıköy'e çıkacak olan Galatasaray'da değişen tek isim Donk. Maç eksiğine rağmen tecrübesi ve kalitesiyle Fernando formayı kaptı.

Terim derbide sürpriz yapmayacak

Galatasaray'da derbi için geri sayım başladı. Aslan'da Konyaspor maçında sarı kart gören Mariano, cezalı duruma düşmüştü. Sabah Gazetesi'nden Mehmet Özcan'ın haberine göre; Brezilyalı sağ bekin yerine Linnes, F.Bahçe maçında görev yapacak. Fatih Terim'in derbide oyun sisteminde ve ideal ilk 11'inde sürprize gitmeyeceği öğrenildi. Galatasaray'da Muslera'nın önünde Linnes-Maicon-Serdar- Nagatomo dörtlüsü, kanatlarda Feghouli ile Rodrigues, merkezde Selçuk ile Belhanda ve ileri uçta Gomis olacak.

DONK KONYA MAÇI GAZİSİ
Terim'in ilk 11'de tek karar veremediği mevki ise ön libero. İmparator, F.Bahçe'ye karşı Donk- Fernando ikilisinden hangisini oynatacağına bugün ya da yarın yapacağı taktik çalışmaların ardından karar verecek. Donk son oynanan Konyaspor maçında kötü bir performans ortaya koydu ve Terim'in Fernando'yu denemesine neden oldu. Fernando hazır bir görüntü sergilerse derbide oynayacak.

EN GÜZEL GOLÜM KADIKÖY'DEKİ!
Kadıköy'ün atmosferine yabancı olmayan Linnes, "Molde formasıyla en güzel golümü orada attım" derken, derbi ile ilgili şu açıklamaları yaptı: "Konyaspor maçında derbi öncesi hata yapmamak önemliydi. Fenerbahçe'ye karşı kendi oyunumuzu oynamaya gideceğiz. Kendime ve takım arkadaşlarıma güveniyorum. Herkesi güzel bir derbi bekliyor."

DERBİ PRİMİ YOK
Sezon başında prim sistemini kaldıran Galatasaray'da oyuncularla yapılan sözleşmelerde maç başı ücreti, puan başına bonus şeklinde değiştirildi. Yeni başkan Mustafa Cengiz bir adım ileri gitti ve beraberliğe prim verilmesine karşı olduğunu söyledi. Fenerbahçe derbisine de özel prim verilmeyecek.

DAR ALANDA KISA PASLAŞMALAR
Galatasaray, derbinin hazırlıklarına başladı. Metin Oktay Tesisleri'nde salonda başlayan idman daha sonra 8'e 4 çalışmayla sürdü. Antrenmanın ana bölümünde sınırlı alanda altıya altı çift kale maç yapıldı.

10 MİLYON TL İLE HERKESE ÖDEME
Galatasaray'ın yeni yönetimi mali kaynak yaratmak için tam gaz çalışmalarına devam ediyor. Sportif A.Ş Başkan Vekili Abdürrahim Albayrak geçtiğimiz günlerde yine Galatasaray'ın imdadına yetişerek ve bir bankadan kendi adına 10 milyon TL kredi alıp, ödemelerin yapılmasına yardımcı oldu. Bu parayla acil ödemeler yapılırken, başkan Mustafa Cengiz'in de daha önce kasa kolaylığı için sağladığı 210 bin dolarını da geri aldığı öğrenildi. Bu arada Galatasaray Divan Kurulu toplantısı bugün saat 13.30'da yapılacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ