MENÜ

Son dakika: Trabzon Havaalanı'nda alarm

Trabzon Havaalanı'nda ambulans uçak acil iniş istedi, alan uçuşa kapatıldı.

Son dakika: Trabzon Havaalanı'nda alarm

Trabzon Havalimanı'ndan kalkış yapan ambulans tipi uçak, acil iniş koduyla geri dönüş yaptı. İçinde hasta bulunan uçağın arızalandığı belirtildi. Havalimanı geçici bir süre uçuş trafiğine kapatıldı.
Trabzon Havalimanı'ndan kalkış yapan ambulans tipi uçağın pilotu, kısa süre sonra teknik arıza nedeniyle acil iniş istedi. Uçağın havada tur attığı ve yakıtının azalmasının ardından inişe geçeceği öğrenildi. Alarm verilen havalimanı uçuş trafiğine kapatıldı. İtfaiye araçları iniş yapacak uçağa köpük sıkmak ve müdahalede bulunmak üzere hazır bekletiliyor.

Uçağın Almanya'ya bir hasta götürdüğü ve özel bir uçak olduğu iletildi. Uçağın inişi için son hazırlıklar yapılıyor. Havacılık Editörü Tolga Özbek'in CNNTÜRK ekranlarında aktardığı bilgiye göre; Alman bir şirkete ait ambulans uçağın içinde hasta da var. Uçağın yakıt aldıktan sonra havalandığı ancak iniş takımlarında teknik aksaklık yaşandığı bildirilmişti. Uçak şuan Karadeniz semalarında yakıt azaltmak için tur attı. Uçakta kaç kişi olduğu henüz bilinemiyor.

Arızalanan uçak havalimanına iniş gerçekleştirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ