MENÜ

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

Şair Gençer O'nun İstanbul at yarış tahminleri

14 Mart Çarşamba İstanbul at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Şair Gençer O günün programını değerlendirdi.

FIREY ATES Klasik koşular yolunda..

1.Ayak: Kariyerine şartlı-1 koşuda kazanarak başlayan Bayşubar bir süre ara vermişti. Daha sonra 7 Şubatta koşan tay Run and Win gibi kuvvetli bir rakip arkasında ikinci kalmıştı. Sonra 2000 metrede uzunu deneyen ilgilileri beklediklerinden vasat bir sonuç aldı. Bu kez Halis Karataş ile 1400 metrede favorimdir. Koşu gören Ketohan en ciddi rakibi olur düşüncesindeyim.

2.Ayak: 1200 metrede yapılacak olan yarış sürprize çok açık bir koşu olarak gözüküyor. Son iki yarışını kazanan Altın Akar bu kez kilo nedeniyle aprantiye gitmiş. Prince Of The South, Dedetaşı, Ghost Warrior, Aslan Koçum gibi formda isimler dikkat çekici. Lovely Prens, Irish Country ve Champ Lion sürprize önereceğim.

3.Ayak: Gültekin Alpay Koşusu 2000 metre sentetik pistte yapılacak olup kariyeri belli isimler bir arada olacaklar. Son yarışında kazanan Yağmurun Fısıltısı yükselttiği form durumu ile bir kez daha öne çıkacaktır. Jaiya ise ikincilik yaptığı bu koşu ile göz doldurdu ve merakla bu yarışında ne yapacağı takip edilecek. 53 gün arasına rağmen My Sweet Lady ise S.Kaya ile en iyi derecenin sahibi olarak bu koşuda sürprizi yapabilir. Cep Durak ve Gina Montana sonraki olasılıklar.

4.Ayak: 2000 metrede Akkula Reisoğlu önünde kazanmıştı. Reisoğlu ise daha öncesinde 1400’de kazandı. 2000’de geçilen ve onun haricinde kum ve sentetikte hep kazanan Döver de bu gruba geldi. Sadece 4 at var ama zor yarış.

5.Ayak: Her koşusunda üstüne koyan Talip Han yavrusu Firey Ates bu yıl girdiği iki koşuyu da kazanmış olması ve ilerleyen haftalarda Classic yarışlarda da başarılı olma beklentisi ile bir kez daha bankomdur.

6.Ayak: Her zamanki gibi günün son koşusu kalabalık ve sürprize açık olup 1400’de Seluşka’ya ilk şansı vereceğim. Bu grubu iki kez geçen Seluşka daha sonra iki kez geçtiği Saray Cariyesi’ne geçilip ikinci kalmıştı. Son olarak 2100’de tabela dışı kalan bu safkan G.Kocakaya ile favorimdir. Saray Cariyesi, Korcan, Korik, Yunus Gibi ve Tetina diğer şans verdiğim atlardır.

3 1 4 1 1 4
4 4 1 4 8
3 3 3 7
13 5 2
5 6 5
10 9
7-8

Haberin Devamı
YORUM YAZ