MENÜ

Rıza Çalımbay: Trabzon'da kriz yok!

Kongre sürecine dair konuşan Rıza Çalımbay, “Sanki takım sahipsiz kalmış gibi bir hava yaratılıyor. Aksine başkanımız her konuda yanımızda. Kongre sürecinden takım asla etkilenmeyecek. Tek düşüncemiz kalan maçlarımızı kazanmak” dedi.

Rıza Çalımbay: Trabzon'da kriz yok!

Akhisar’ı devirip Avrupa yarışına tutunan Trabzonspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay’dan önemli açıklamalar... Lig Radyo’da editörümüz Ömer Necati Albayrak’ın hazırlayıp sunduğu Mixed Zone programına konuşan Fırtına’nın hocası sezonun en iyi futbolunu oynadıkları Akhisar maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, “Aslından bizim sezonun ikinci yarısında bu şekilde kazanmamız gereken maç sayısı çok fazlaydı. Çok iyi oynadığımız maçları şanssız şekilde kayıplarla kapattık. Ancak Akhisar karşısında oyuncularım başından sonuna kadar elinden geleni yaptı. İhtiyacımız olan bir maçtı ve kazandık” diye konuştu.

‘Rövanşları aldık’

Kongre sürecine de değinen deneyimli teknik adam, “Şu anda Trabzonspor sanki sahipsiz kalmış gibi bir hava yaratılıyor. Öyle bir durum kesinlikle yok. Başkanımızla her an irtibat halindeyiz ve takımın sonuna kadar yanında. Trabzonspor’da kesinlikle bir kriz ortamı yok. Böyle düşünenlerin yanıldığını Akhisar’daki performansımızla gösterdik. Aytemiz Alanya ve Akhisar maçları sezonun ilk yarısında kaybedilmişti, bu deplasmanlarda kazanmak bu açıdan da çok önemliydi” dedi.

‘Camia için en iyisi’

Takımın bu süreçten etkilenmemesi adına üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade eden Bordo-Mavililer’in hocası sözlerini şöyle tamamladı: Oyuncularımız son derece moralli. Bu süreç kulübümüz ve camiamız için en iyi şekilde sonuçlanacaktır. Biz tamamen maçlarımıza konsantreyiz. Kalan tüm maçlarımızı kazanmak için sahada olacağız her zaman. Bunu yaptık, yine yapacağız. Taraftarımız her zaman yanımızda. Onlara teşekkür ediyorum.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ