MENÜ

Finalin Adı Beşiktaş Espor-Macro Maniacs!

Muhteşem geçen bir serinin ardından Macro Maniacs adını finale yazdırmayı başardı ve Yükselme Ligi finalinde Beşiktaş Espor’un rakibi olmayı başardı. İlk iki maçı kazanan Macro Maniacs’a cevap olarak Oyun Hizmetleri Espor seriyi 2-2’ye getirmiş olsa dahi serinin son maçında Macro Maniacs rakibine vadiyi dar ederek adını finale yazdırmayı başardı.

Finalin Adı Beşiktaş Espor-Macro Maniacs!

Muhteşem geçen bir serinin ardından Macro Maniacs adını finale yazdırmayı başardı ve Yükselme Ligi finalinde Beşiktaş Espor’un rakibi olmayı başardı. İlk iki maçı kazanan Macro Maniacs’a cevap olarak Oyun Hizmetleri Espor seriyi 2-2’ye getirmiş olsa dahi serinin son maçında Macro Maniacs rakibine vadiyi dar ederek adını finale yazdırmayı başardı.

Kusursuz oyundan bir eksik!

Vadiye sürpiz bir Jinx tercihi ile inen Macro Maniacs kusursuz oyun nedir sorusuna bir eksikle cevap vermeyi başardı. Rakibini adeta vadiye dar eden Macro Maniacs rakibine 31 dakikanın sonunda bozgun ekranını göstermeyi başardı. 31 dakikalık mücadelede, 10 skor alıp rakibine bir skor bile vermeyen MCM aynı zamanda 11 kule yıkmayı başarırken, rakibine 14.4 bin altın farkı atmayı başardı. Maçın oyuncusu ise sürpriz şampiyon tercihi Jinx ile vadiyi yıkıp geçen Mean oldu. Tecrübeli nişancı 6/0/4 KDA ve %100 skor katkısıyla oynadı. Harika performansını 351 farm skoru ile destekleyen Mean, takımının ilk maçta zafere ulaşmasında büyük bir rol oynadı.

Aynı şampiyon tercihleri aynı sonuç!

Macro Maniacs tek bir fark dışında aynı şampiyon tercihlerinde bulunduğu ikinci maçı da kazanmayı başardı. Orta oyunda Oyun Hizmetleri Espor ilk maça nazaran oyuna daha fazla ortak olmasına rağmen serinin ikinci karşılaşmasında LongB’nin kusursuz Taliyah oyununa cevap veremedi. Alt koridora yaptığı baskınlarla Macro Maniacs nişancısı Mean’i öne geçiren LongB maçın gizli kahramanı konumundaydı. Mean bir kez daha 11/0/3 KDA ve %82’lik bir skor katkısı ile harika bir performans sergiledi. Kusursuz oyununu 363 farm skoru ile destekleyen tecrübeli nişancı serinin ikinci maçından da takımının zafer ekranını görerek ayrılmasında başrol oynadı.

Oyuncu değişikliği işe yaradı!

Oyun Hizmetleri Espor serinin üçüncü maçında rakibi Macro Maniacs’ı yenerek seride durumu 2-1’e getirmeyi başardı. 36 dakikalık rekabet dolu maçı kazanan Oyun Hizmetleri Espor seriye tutunmayı başarıyor. İlk iki maçın aksine bu sefer rakibine kulelerde ciddi bir üstünlük kuran Oyun Hizmetleri Espor bu maçta rakibin 10 kulesini yıkmayı başardı. Bu maça çıkmadan önce yapılan Elremir ormancı rolü değişikliği takıma çok olumlu bir hava katmış olsa da maçın yıldızı 7/1/6 KDA ve %100 skor katkısıyla oynayan Umut oldu. Kusursuza yakın Cassiopiea oynayan orta koridor oyuncusu harika performansını 355 farm skoru taçlandırmayı başarıyor.

Oyuncu değişikliği işe yaradı bölüm 2!

Oynanan 2. maçın ardından Oyun Hizmetleri Espor ormancı değişikliğine giderek RawbinIV yerine Elremir’i oyuna almıştı. Üçüncü maçın galibiyet kilidini açan Elremir aynı performansını dördüncü maçta da sergileyen Elremir özellikle üst koridora kurduğu kampla rakip üst koridor oyuncusuna vadiyi adeta dar etti. İstatistik olarak Smoke, en sevdiği şampiyon olan Camille ile harika bir performans sergilemiş olsa da galibiyeti getiren performans hiç süphesiz Elremir oldu. Oyuncu değişikliği ile Oyun Hizmetleri bambaşka bir kimliğe büründü. 3/3/13 KDA ve %94 skor katkısı ile genç ormancı Elremir belki de serinin en kritik oyuncusu olmayı 4. maç itibari ile başarıyor.

Geri dönüş gerçek olmadı!

Serinin son 2 maçını kazanan Oyun Hizmetleri Espor akıllara tek bir soru getirmişti. Geri dönüş gerçek olabilecek mi? Bu sorunun cevabını Macro Maniacs orta koridor oyuncusu LongB cevabını verdi ve Oyun Hizmetleri Espor’a harika bir performans ile dur dedi. Serinin son maçında rakibinin tüm kulelerini yıkan Macro Maniancs aynı zamanda 12 skorun da sahibi oldu. Bu maçın yıldızı LongB ise 6/0/2 KDA , %66 skor katkısını 351 farm skoru ile taçlandırdı ve takımını finale taşıyan isim oldu.

Final karşılaşması ise 21 Mart Çarşamba günü, Youtube ve Twitch üzerinden canlı yayınlacak Beşiktaş Espor-Macro Maniacs arasında oynanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ