MENÜ

Alex'i Türkiye'ye kim getirdi? Herkes merak ediyor...

Alex'in Türkiye'ye neden geldiği ile alakalı dedikodular aldı başını gidiyor. Peki Alex Türkiye'ye neden geldi, kim getirdi?

Alex'i Türkiye'ye kim getirdi? Herkes merak ediyor...



Alex geldiğinden beri polemik konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe’nin unutulmaz yıldızını kim getirdi konusu gündemi meşgul ediyor.

Çıkan ilk dedikodu Alex’i Aziz Yıldırım’ın getirdiği yönündeydi. Yıldırım geçtiğimiz hafta Ankara’da kongre üyeleri ile konuşurken Alex neden geliyor diye sorunca konunun onunla ilgili olmadığı anlaşıldı…

Ali Koç ben getirtmedim açıklaması yaptı

Bu kez gözler Ali Koç’a çevrilmişti. Alex’i Ali Koç mu getirdi söylentileri aldı başını yürüdü…Hemen ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bir konuşma yaptı ve Alex’i kendisinin getirmediğini ve hatta locasında maç izleme talebini reddettiğini söyledi. Bu konu da gündemden kalmış oldu.

Saran da getirmedi

Son dedikodu ise Alex’in Saadettin Saran tarafından getirildiğiydi. Bu konuda gündemden çok kısa sürede düştü. Saran Grup’un önemli yöneticilerinden Barış Ertül bir açıklama yaparak Alex’in gelişi ile ilgilerinin olmadığını söyledi.

Peki sponsorlar mı getirmişti? Ona da verilen yanıt hayırdı…Peki Alex’i kim getirmişti? Bu sorunun yanıtını Alex’in en yakınlarına sorduk…

Alex kendisi geldi

Alex tamamen bireysel olarak gelmişti. Ne bir sponsor ne de birinin davetlisiydi. Takvime bakmış ve Fenerbahçe için çok önemli maçlar olduğunu görmüştü. Basketboldaki CSKA Moskova ve futboldaki Galatasaray maçlarının arka arkaya olduğunu görüp camiası ile hasret gidermek istemişti.

Pazartesi günü ülkesine dönecek olan Alex kısa süre sonra yeniden İstanbul’a gelecek. Bu kez Altınordu Kulübü’nün davetlisi olarak gelecek olan Alex yine bir polemik konusu olmak istemiyor.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ