MENÜ

Trabzonspor'un havası değişti

Akhisar maçı öncesinde krizli günler geçiren Trabzon’da galibiyet sonrasında hava değişti. Bordo-Mavili camia da sıkıntılı süreci aşmak adına iyice kenetlendi.

Trabzonspor'un havası değişti

Önce FIFA tarafından gelen transfer yasağı daha sonra yönetimin istifa kararı... Akhisar karşılaşması öncesinde Bordo-Mavili camia, art arda gelen bu iki haberle sarsılmıştı. Kulüp içerisinde büyük bir kaosun oluşmasından endişe duyan Trabzonsporlu taraftarlar, önceki akşam alınan galibiyet sonrasında ve teknik direktör Rıza Çalımbay ile oyuncularının açıklamalarıyla rahat bir nefes aldı.

Sıkıntılı süreci en az hasarla atlatmak isteyen Bordo-Mavili futbolseverler, ‘tam destek’ sloganıyla bundan sonra Medical Park Stadyumu’nda oynanılacak tüm maçlarda stadı doldurma kararı aldı. Son güne kadar destek Takım içerisinde de galibiyetin ardından kara bulutlar dağıldı. Maçın ardından futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlemlenirken, Rıza Çalımbay’ın da alınacak galibiyetler ile bu sıkıntılı süreci aşacaklarına inandığı öğrenildi.

Muharrem Usta ve kurmaylarının da kongre tarihine kadar oyuncuların bu durumdan etkilenmemesi adına takıma tüm desteği verecekleri belirtildi.

Rıza Çalımbay: Trabzon'da kriz yok

Haberin Devamı
YORUM YAZ