MENÜ

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Kocaeli at yarış tahminleri

13 Mart Salı Kocaeli at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Teksiz Cazip Program

1.AYAK: Günün ilk ayağında son yarışlarını ölçü almadığım PENGUEN'in sprint mesafesini iyi ayarladığı takdirde sonlarda yapacağı etkili sprinti ile fotoyu önde geçeceğine inanıyorum. Son yarışlarına nispeten daha uygun grupta MANOUSH'da birinciliğin güçlü adaylarından olacaktır. Bu iki safkanın hata yapması halinde WEMBLEY FIRTINASI ve SLEVEN devreye girebilecek isimlerdir.

2.AYAK: Bir üst gruptaki son yarışındaki üçüncülüğünün ardından devam eden mükemmel formu ile MARUF TAY yatkın olduğu pist ve mesafede binicisi hata yapmadığı takdirde rakiplerini avlayabilir. Kısa aradan sonraki ikinciliği ile iyi durumda olduğunu gösteren UÇANBİLGİN bu safkanın sıkı takipçisi olacaktır. Art arda tabelada yer aldığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren GÜMÜŞKESEN hataları en iyi şekilde değerlendirecektir.

3.AYAK: Günün zor ve çekişmeli geçmesini beklediğim bu ayağında son haftalarda yarışları üst üste gelse de etkili formu ve ekürisininde yardımı ile RESURRECTION'un bu kez müsait grupta kazanmasını bekliyorum. Başarılı yarışlarının ardından muhafaza ettiği etkili formu ile SALTBAE en ufak hatayı affetmeyecektir. Fit durumdaki OHETİKA'da birincilik için şans vereceğim isimlerden. Zevkli mücadeleden galip ayrıldığı son yarışı ile Maiden'e vedan formda EMİCE rakiplerine zor anlar yaşatabilir. Uzun süredir start almasa da son haftalarda hazırlıklarına hız verilen safkan uygun grupta koşuya ağırlığını koyacaktır.

4.AYAK: Zorlanmadan kazandığı son yarışı ardından muhafaza ettiği mükemmel formu ile uzun-kısa ayırt etmeyen BESSEY yine rakiplerini avlayabilir. İdman pistindeki hazırlıklarıyla iyi durumda olduğunu gösteren kalite VELİ CAN KIZI nefes yönünden olumsuz etkilenmezse hata affetmeyecektir. İstanbul pistinde tabelayı tamamladığı son yarışını beğendiğim DERİN SULTAN bu safkanların hatalarını en iyi şekilde değerlendirecektir.

5.AYAK: Kolay kazandığı yarışı ardından koruduğu mükemmel formu ile kısalan mesafeye rağmen uyumlu binicisi ile ANATOLIAN STORM, art arda tabelada yer aldığı yarışları ardından iyi durumunu devam ettiren SİELA arasındaki zevkli mücadele birinciliği belirleyecektir.

6.AYAK: Günün son ayağı sürprize müsait bir koşu. Çok at yazmakta fayda var. GEDİZKAYA, AKÇEŞME, KURYE, BALTACI, HABERATLI ve MURTECİZCAN sırası ile önereceğim isimlerdir. Bol şanslar, bol kazançlar diliyorum.

5,4,2,1
2,6,1
2,6,9,8,1
1,5,3
1,4
6,1,7,5,12,8

Haberin Devamı
YORUM YAZ