MENÜ

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

Bursa at yarış tahminleri.  Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

Tolgahan İmal'ın Bursa at yarış tahminleri

12 Mart Pazartesi Bursa at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Tolgahan İmal günün programını değerlendirdi.

İnatçı karakteriyle MANİDAR…

1.AYAK: Muhteşem eşkaliyle beğendiğim atlardan birisi olan KOVADA, gününde olduğunda rakip tanımaksızın performanslar sergiliyor. Stili rakiplerinden etken kurtulursa bir kez daha kazanabilir. Hemen her yarışında etkili olan OĞLUM KAYRA, inatçı karakteriyle FORDTA TEK, üst üste kazandığı yarışlarıyla göz dolduran BABASEYFİ, kısa mesafeleri iyi koşan EFE YÜREK, seri stiliyle BÜYÜKDÜŞÜN, dinçlikle iyi koşma ihtimali bulunan ASARCIKLI ve ne zaman ne koşacağı belli olmayan SAYGON ise sırasıyla önereceğim diğer safkanlardır.

2.AYAK: Efsane atlardan Kurtiniadis’in anne kardeşi olan Kurtis isimli kısrağın, yarış hayatı ve hara kariyerinde önemli başarılar elde eden Scarface’den verdiği temsilcisi ELVİNA, İstanbul’daki etkisiz yarışları sonrası Bursa’ya gönderildi ve buradaki ilk startında üçüncü olarak pistten ayrıldı. Bu koşu için gerçekleştirdiği 1400 metrelik işinde 1.29.5 – 1.03.7 – 27 Ç işinde toplam derece bakımından oldukça iyi görünen safkan, artan kondisyonuyla ilk birinciliğine ulaşabilir. Tecrübesiyle CEYLİN HATUN ve aşama içindeki SWALLOW THE DUST ise öncelikli rakipleridir.

3.AYAK: Klas safkan Egebeyi ile tam kardeş olan MANİDAR, yarış hayatına hızlı başlamış ama devamını getirememişti. Son haftalarda hızla toparlanan kalite safkan, son yarışını kazanırken kolay aksiyonlarıyla dikkatime takıldı. Fit duruma geldiği her halinden belli olup, süratli stili ve inatçı yarış karakteriyle birinciliğin güçlü hatta yegane adayıdır. Günün bankosu olarak okurlarımızın değerlendirmesine sunuyorum.

4.AYAK: Son dönemin en iyi dişi atlarından birisi olan PRINCESS DI, 2017 yılının muhtemelen en fazla yarış kazanan atıydı. 2018 yılında da iyi giden nitelikli kısrak, kantarmasını seveceğini düşündüğüm deneyimli jokeyi Sadettin Boyraz idaresinde bir adım öndedir. Kum pistte mütemadiyen iyi koşan GOLD FOOT, yıllardır belirli bir çizgiden düşmeyen FREATELLI ve son günlerde çok iyi duruma gelen RIGHT OR WRONG ise en ufak hatasını geri çevirmeyecek durumdaki rakipleridir.

5.AYAK: Victory Gallop’un kum pistte tatminkar yarışlara imza atan temsilcisi OĞLUM ALİ, son yarışında 5 boy kadar startta takılınca kazanabileceği mücadeleden üçüncü olarak ayıldı. Bu kez benzer bir sorun yaşamazsa birinciliğe ulaşabilir. Yarış görerek formunu geliştiren ve uzun mesafeye yatkın görünen BABA MUZO ilk ciddi rakibidir. Ekonomik kupon yapacak okurlarımız bu iki safkanı değerlendirmelidir. YILANKALE, STARBABA, FAITHFUL WOLF ve NAUGHTY BOY ise imkanlar elverdiği takdirde ilave edilmelidir.

6.AYAK: Yatkın olduğu pist ve mesafede start alacak olan ARPELLO sıkletine rağmen bir adım öndedir. Kil avantajıyla KÖREBE ilk ve sert rakibidir. Dinçlikle farklı koşma ihtimali bulunan LADY CARINA ve sürpriz çıkışlar yapabilen DİLBAR ise ihmal edilmemesi gereken isimler. Şansınız ve bahtınız açık olsun…

( 5.6.2.11.12.3.7.8 ) ( 3.2.12 ) ( 8 ) ( 2.5.1.3 ) ( 1.2.6.5.3.4 ) ( 4.5.2.6 )

Haberin Devamı
YORUM YAZ