MENÜ

Son paylaşımı 'melek' oldu

İran’da düşen özel uçakta kabin memuru olarak görev yapan Eda Uslu’nun sosyal medya hesabındaki son paylaşımı dikkat çekti.

Son paylaşımı 'melek' oldu

Uslu o paylaşımında 'melek tablosu'ndaki kadının yerine fotomontajla kendi yüzünü koymuştu. Eda Uslu’nun vefat haberini alan arkadaşları yorumlarında ''Melek oldun gittin" ifadelerini kullandılar.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İran’da düşen özel Türk uçağıyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle:
"Dün İsfahan'ın 80 mil güneybatısında düşen Başaran Holding'e ait TC-TRB kuyruk tescilli Canadair CL-600 tipi özel jetin kaza yaptığı alanda kaza yeri inceleme faaliyetleri vali yardımcısı koordinasyonunda yürütülürken, Türkiye'nin İran Büyükelçilik Müsteşarı da olay yerinde çalışmaları yakından takip etmektedir.

KARAKUTULAR BULUNDU

Bakanlığımızdan 2'si Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu'ndan, 2'si Sivil Havacılık Genel Müdürlüğümüzden olmak üzere 4 uzman, AFAD'dan 3 uzman toplam 7 kişilik ekip kaza mahalline ulaşmıştır. Kaza yerinde 11 kişinin cesedine ulaşılmıştır ve cenazeler İran'ın belirlediği acil durum yönetim merkezine doğru taşınmaktadır. Büyükelçimiz koordinesinde yürütülecek adli tıp ve kimlik belirleme çalışmalarının ardından cenazeler en kısa sürede yurda getirilerek ailelerine teslim edilecektir. Uçağa ait FDR (flight data recorder) ve CVR (cockpit voice recorder) (Karakutular) bulunmuş olup incelemeye alınması için kaza inceleme heyetine teslim edilecektir."

Metro Turizm’de otobüste çocuk istismarı tutuklaması

Haberin Devamı
YORUM YAZ