MENÜ

Rakip iddialı geliyor!

Devler Ligi’nde yarın akşam ikinci tur rövanş maçında Beşiktaş’a konuk olacak Bayern Münih, bugün İstanbul’a gelecek. Mücadele öncesi Bayern'in yıldızlarından iddialı açıklamalar geldi.

Rakip iddialı geliyor!

Devler Ligi’nde yarın akşam ikinci tur rövanş maçında Beşiktaş’a konuk olacak Bayern Münih, bugün İstanbul’a gelecek.

Öğle saatlerinde Almanya’dan özel uçakla Türkiye’ye gelecek olan Bundesliga devi, saat 14.40’ta Atatürk Havalimanı’nda olacak. Kırmızı-Beyazlılar, Beşiktaş maçı için hazırlıklarını saat 20.00’de yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

İdman öncesinde Bayern’in hocası Jupp Heynckes, saat 19.15’te Vodafone Park’ta basın mensuplarına açıklamalarda bulunacak.

Mats Hummels:Kazanmak istiyoruz

“Son aylarda yaptığımız gibi kendi oyunumuzu oynamak istiyoruz. İstanbul’da, büyük ihtimalle çok ateşli olacak atmosferde iyi bir maç çıkarmak ve kazanmak istiyoruz. Kimsenin aklından başka bir şey geçmiyor.”

Müller: Yüzde 100’le oynayacağız

“İlk maçta elde ettiğimiz avantajın farkındayız. Ama İstanbul’a gezi yapmak için gitmiyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde bu maçı da kazanarak üst tura çıkmak istiyoruz. Yüzde 100 ciddi bir futbol sergileyeceğiz.”

Arjen Robben: Her şey mümkün

“İstanbul’daki maça 0-0 başlamamız gerekiyor. 5-0’lık skor tabii ki rahatlamamıza neden olabilir ama futbolda her şey mümkün. Bizi, Beşiktaş’ın stadı Vodafone Park’ta muazzam bir atmosfer bekliyor. Çok özel bir stat. Bu özel stadın keyfini çıkarmalıyız ama aynı zamanda dikkatimizin de dağılmasına izin vermemeliyiz.”

Haberin Devamı
YORUM YAZ