MENÜ

İşte Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş-Bayern Münih maçının İddaa oranları!

Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde haftanın önemli maçlarının İddaa oranları belli oldu. Kadıköy'deki derbide Fenerbahçe yine favori durumunda...

İşte Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş-Bayern Münih maçının İddaa oranları!

Süper Lig'de 26. haftada oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine günler kala bu maçın ve hafta içi oynanacak olan Şİampiyonlar Ligi karşılaşmalarının İdaaa oranları belli oldu.

Fenerbahçe favori!

Kadıköy'de 19 senedir Galatasaray'a karşı kaybetmeyen Fenerbahçe, bu haftasonu oynanacak olan mücadelede de favori durumunda İddaa Risk Yönetimi, Sarı Lacivertliler'e 2.00 oran verirken, beraberlik için 3.10, Galatasaray için ise 2.65 oran açıldı.

Mehmet Demirkol'dan Aykut Kocaman'a ağır eleştiri!

Bayern'in oranı yine düşük!

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselme mücadelesinde mucizlere ihtiyacı olan Beşiktaş'ın Vodafone Park'ta çıkacağı Bayern Münih maçı için ise Siyah Beyazlılar'a 5.00 oran verildi. Beraberliğe 3,75, Bayern'in galibiyetine ise 1.35 oran açıldı.

Diğer İstanbul derbisinde oranlar yakın!

Süper Lig'de 26. haftada oynanacak bir diğer önemli maç ise Başakşehir-Beşiktaş mücadelesi olacak. Ligde Fenerbahçe, Trabzonspor ve Gençlerbirliği'ni mağlup ederek 9 puan toplayan Siyah Beyazlılar'ın Başakşehir deplasmanındaki maçı için verilen oranlar şu şekilde:

Başakşehir: 2.35
Beraberlik: 3.10
Beşiktaş: 2.20


ÖZET Beşiktaş-Bayern Münih maç sonucu: 1-3


Fenerbahçeli Roman Neustadter'e müjdeli haber!

Haberin Devamı
YORUM YAZ