MENÜ

Fatih Terim'den Sinan Gümüş'e şartlı söz!

Gitti gidiyor derken, Fatih hocanın gelişiyle kaderi değişen Sinan Gümüş, Konya maçında 1 gol 1 asistle takımını 3 puana taşıyan isim oldu. Genç forvet, yeni kontrat için de Terim’den şartlı söz aldı.

Fatih Terim'den Sinan Gümüş'e şartlı söz!

Sinan Gümüş’ün Galatasaray’daki kaderi, Fatih Terim’in gelişiyle tamamen değişti. Tudor döneminde gözden çıkarılmış ve gönderilecek adaylar arasında yer alırken, en kritik maçta asist yapıp golü atan oyuncu konumuna gelen Sinan’ın keyfine diyecek yok.

Bu sezon ligdeki ilk golünü Karabük’e atan, Konya karşısında ise hem Gomis’i golle buluşturan hem de nefis bir voleyle ağları havalandıran 24 yaşındaki forvete, yeni kontrat yolu da açılmış oldu. Hocası Fatih Terim, gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Gümüş’e mesaj göndererek,

“Mukavelesinin bitmesine 1 yıl daha var. Oraya kadar bizim kendisine yeni mukavele yapmamızı sağlamalı. Çok çalışıyor, yağ, kilo durumuna kadar her şeyi yapıyor. Takımın tek solak oyuncusu. Çok yetenekli bir futbolcu. Bundan sonra yeteneğinin teoride olmamasını dilerim” dedi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye büyük fark! Gol canavarı Galatasaray

Haberin Devamı
YORUM YAZ