MENÜ

Carragher'dan 5 milyon TL'lik tükürük

Liverpool’un efsane isimlerinden Jamie Carragher’ın, bir Manchester United taraftarına tükürmesi üzerine İngiltere karıştı. Futbolseverler olaya büyük tepki gösterirken, Sky Sports’da yorumculuk yapan ve yıllık 1 milyon Pound (5.3 milyon TL) kazanan Carragher’ın işine son verildi.

Carragher'dan 5 milyon TL'lik tükürük

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’un altyapısından yetişen ve 17 senelik kariyerinde sadece Kırmızılar’ın formasını giyen Jamie Carragher, Ada’da çok konuşulacak bir harekete imza attı. Premier Lig’in 30. haftasında oynanan Manchester United-Liverpool maçının ardından bir ManU taraftarının, art arda maçın 2-1’lik skorunu söylemesi üzerine efsane futbolcu, arabasının camından futbolsevere tükürdü. Bu anlar kayıt altına alınırken, taraftarın yanında 14 yaşında bir kızının olmasının ortaya çıkması sonrasında olay daha da büyüdü.

Görevi iptal oldu

İngiliz futbolseverler bu olaya sosyal medyada büyük tepki gösterirken, Sky Sports’da yorumculuk yapan ve yıllık 1 milyon Pound (5.3 milyon TL) kazanan Carragher’ın işine son verilmesi yönünde çağrılar yapıldı. Kanalın sahipleri ise değerlendirme toplantısının ardından İngiliz eski futbolcunun görevine son verdi. Öte yandan bu akşam oynanacak olan Manchester United-Sevilla maçını Danimarka’nın Danish TV kanalından yorumlayacak olan Carragher’ın bu görevinin de iptal olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ