MENÜ

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda geçit vermiyor

Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, Konyaspor'u 2-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Galatasaray, Türk Telekom Stadı’nda mücadele ettiği müsabakalarda rakiplere geçit vermiyor.

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nda geçit vermiyor

Sarı-Kırmızılılar, Türk Telekom Stadı’nda mücadele ettiği müsabakalarda rakiplere geçit vermiyor. Cim Bom, son olarak Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında evinde karşılaştığı Konyaspor’u 2-1 mağlup etti. Aslan, bu sonuçla evindeki yenilmezlik serisini de 19 maça çıkardı. Geride kalan karşılaşmalarda Galatasaray, 17 kez sahadan galip ayrılırken, 2 kez berabere kalmıştı. Cim Bom, son yenilgisini ise geçtiğimiz sezonun 30. haftasında Kasımpaşa’ya karşı 3-1’lik skorla almıştı.

Konya serisi 23 maça çıktı

Galatasaray, ligde dün akşam evinde Konyaspor’u 2-1 yendi. Bu maçla birlikte Sarı-Kırmızılılar, Yeşil- Beyazlılar’a karşı yenilmezliğini 23 maça çıkardı. Geride kalan 23 müsabakada Aslan 18 kez galip gelirken 4 kez de berabere kalmıştı. Cim Bom, Konya’ya karşı ligdeki son yenilgisini 13 Eylül 2003 yılında deplasmanda 1-0’lık skorla almıştı. Konyaspor’un yeni teknik adamı Sergen Yalçın da bu kötü gidişe, ‘dur’ diyemedi.

Ahmet Çakar'dan olay tweet'ler! Fatih Terim ve Serkan Kırıntılı...


Puan durumu - Süper Lig 25. hafta güncel puan durumu ve maç sonuçları

Haberin Devamı
YORUM YAZ