MENÜ

Sam Allardyce Cenk Tosun'u savundu!

Ocak ayında Beşiktaş tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle Everton'a transfer olan Cenk Tosun hakkında hocası Sam Allardyce'tan flaş açıklamalar geldi.

Sam Allardyce Cenk Tosun'u savundu!

Devre arasında rekor bir transfer bedeliyle Beşiktaş'tan ayrılarak Everton'ın yolunu tutan Cenk Tosun, Ada basınının en çok konuştuğu isimlerin başında geliyor.

Merseyside ekibinde yeterince süre alamamasına karşın ilk golünü geçtiğimiz hafta Burnley filelerine bırakan Cenk hakkında İngilizler "transfer fiyaskosu" yorumları yapmaya başladı.

Bu yorumlara sert çıkan Sam Allardyce, Brighton'la oynayacakları Premier Lig maçı öncesinde milli futbolcuyu savunan açıklamalarda bulundu.

"Cenk'in üstünde şu anda büyük bir baskı var." diyen tecrübeli menajer, "Eğer o oyununa ve iyi olduğu noktalara konsantre olur ve diğer oyuncularımızdan da kaliteli paslar alırsa golü bulamaması için hiçbir sebep yok." ifadelerini kullandı.

Milli futbolcunun geçtiğimiz hafta sergilediği performans hakkında da konuşan Allardyce, "Ondan beklediğimiz golü atmasına rağmen mağlup olmamız çok acı vericiydi. Sergilediği performansla ne kadar geliştirdiğini gösterdi ve bu da bizi mutlu ediyor." dedi.

Niasse'den Cenk Tosun açıklaması!

Haberin Devamı
YORUM YAZ